Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.790
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    214.772

POC lansează Coron Air Carbon Spin, pentru downhill și enduro

Autentifica-te  
freeriderro

174 vizualizări

Noua cască POC Coron Air Carbon Spin este o versiune mai ușoară a modelului fără “carbon” în nume, aceasta din urmă fiind construită din fibră de sticlă. Noua Carbon Spin dorește însă să și reziste la mai multe lovituri, în comparație cu căștile din ultima vreme care sunt practic „de unică folosință”.

casca-enduro-downhill-POC-Coron-Air-Carb

Carbon Spin dispune de căptușeală Multi-Impact EPP (polipropilenă expandată), care are o greutate ceva mai mare decât tradiționalul EPS (polistiren expandat). Însă folosind EPP, casca poate absorbi mai multe impacturi, în comparație cu polistirenul care se comprimă după prima lovitură. Folosind carcasa din carbon, casca ajunge la o greutate de 1070 g. Nu este cea mai mică greutate de pe piață pentru o cască full face, însă poate fi cea mai ușoară care oferă acest nivel de securitate.

casca-enduro-downhill-POC-Coron-Air-Carb

Denumirea „Air” face referire la cele 20 fante de ventilație și la canalele interne care au rolul de a canaliza aerul la interior, indiferent de viteza cu care mergi. Este o specificație foarte utilă în spacial dacă faci enduro, unde ai și de dat la pedale suficient de mult.

casca-enduro-downhill-POC-Coron-Air-Carb

Adăugarea căptușelii „Spin” oferă încă un element de securitate, prin siliconul injectat, care oferă protecție în cazul loviturilor oblice. Alte specificații importante și pe care le găsim la această cască sunt căptușeala de obraji deatșabilă – utilă în caz de accident și cozorocul colapsabil – util în caz de impact frontal.

Casca POC Coron Air Carbon Spin este optimizată să se potrivească cel mai bine cu ochelarii goggles POC Ora. Prețul anunțat este de 290 euro pentru versiunea normală și 450 euro pentru versiunea din carbon.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×