Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    552
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    20.089

Urmează un weekend plin pentru motocicliști: SMAEB, MotoGP, World Superbike, 24H Le Mans!

Autentifica-te  
Motobikes

54 vizualizări

Programul pasionaților de motociclism va fi foarte ocupat în acest weekend. Să vedem ce ne așteaptă:

smaeb2018web.jpg

În primul rând, de mâine (vineri, 20 aprilie) începe ediția din acest an a Salonului de Motociclete, Accesorii și Echipamente București, la Romexpo. în pavilionul B2. Expozanții includ toate numele importante de pe piața de moto din România. Pe lângă toate noutățile interesante pentru 2018 în materie de motociclete, accesorii și echipamente, veți putea să faceți și ride-teste cu motociclete, la această ediție a salonului.

Apoi, tot mâine este prima zi a Marelui Premiu al Americilor, pe COTA, la Austin, în Texas, SUA. Vineri sunt antrenamente libere, sâmbătă antrenamente și calificări, iar duminică warm-up și curse. Fiind vorba de America, orele de difuzare în România nu vor fi cele uzuale, ci totul se va muta mai spre seară. Cursa clasei regină va avea loc duminică seara la ora 22:00, ora României. După măcelul pe care l-am văzut în Argentina, ne putem aștepta la lucruri mari și la Austin, pe un circuit pe care Marc Marquez se simte ca la el acasă. Marele Premiu al Americilor va fi transmis pe Eurosport 1 în întregime.

30704916_10156765715190769_1355658550981

Tot în weekendul 20-22 aprilie este și etapa de la Assen (Olanda) a Mondialului de Superbike. Aici vom vedea dacă un Jonathan Rea dezavantajat de regulamentul modificat pentru 2018 poate să domine la fel de autoritar cursele de pe unul dintre circuitele sale preferate. Sesiunea de Superpole, cele două curse ale clasei Superbike și cursa clasei Supersport vor fi transmise pe Eurosport 2.

Și, ca să ne dea programul peste cap total, tot weekendul aceasta va avea loc și Cursa de 24 de Ore de la Le Mans, cea mai importantă cursă moto de anduranță a sezonului. Bătălia între echipele de uzină Suzuki, Yamaha, Honda și Kawasaki se va da la baionetă, de-a lungul unei zile întregi, pe un circuit unde vremea este foarte schimbătoare în această perioadă a anului. Cursa va fi transmisă pe bucăți pe Eurosport 2. Dacă nu veți avea somn în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu trebuie să vă mulțumiți cu episoade în reluare ale telenovelelor turcești, căci aveți la ce vă uita.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×