Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.790
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    214.697

Niner Magic Carpet Ride – a venit și ziua asta…

Autentifica-te  
freeriderro

71 vizualizări

2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspenDupă diverse încercări de MTB-uri cu dropbar și alte hibride, iată că Niner a prezentat un model de gravel bike full-suspension din carbon, cu un nume – Magic Carpet Ride și o dată de lansare – 2019!
2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspenNiner nu au dat foarte multe informații iar în imagini e doar un model imprimat 3D din plastic la scară reală, dar bicicleta este în faza de dezvoltare și va fi gata curând. Nu au fost oferite informații despre cursa suspensiei, dar au spus că suspensia CVA a fost reproiectată pentru a oferi performanță maximă stând în șa, nu pentru amestecul de pedalat din șa și din picioare de la MTB, pentru acest design fiind depus un patent.
2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspen2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspenAmortizorul spate este deplasat pentru a face loc aripii integrate și angrenajelor 2x, dar va funcționa la fel de bine cu angrenaje 1x și casete cu pinioane mari.

2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspenRutarea cablurilor profită de cursa mică a suspensiei.

2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspenVa fi loc pentru anvelope 700x50c sau 650b road plus.

2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspen2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspenUnul din beneficiile acestui sistem de suspensie este triunghiul față deschis, ce permite montarea bagjelor și a mai multor bidoane pentru ture lungi cu bicicleta. În față e montată o furcă Rockshox RS-1 modificată cu cursa redusă probabil la 30-40 mm. Se poate presupune că și în spate cursa va fi tot în această gamă.
2019-niner-magic-carpet-ride-full-suspenVor exista sisteme de blocare a ambelor suspensii pentru a face bicicleta complet rigidă pe asfalt. Există rutare internă pentru tijă dropper, dar se va putea monta și o geantă mare sub șa. E posibil ca în viitorul apropiat să fie lansat și un film cu funcționarea bicicletei.
Informații și imagini de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×