Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,246

ELBROMPLAST – PLASTIVALOIRE Junior Maraton 2018


freeriderro

235 views

 Share

Anul acesta, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, Ziua Copilului vine putin mai devreme cu un eveniment sportiv unde micii iubitori de mișcare sunt invitați să aleagă una din cele doua probe ale concursului – alergare sau ciclism, sau amândouă, pentru cei mai curajoși.

De la organizator:

Duminică 13 mai 2018de la ora 10, la Muzeul Satului Bănățean, se va da startul celei de-a patra ediții a concursului “ELBROMPLAST–PLASTIVALOIRE Junior Maraton, eveniment care are drept scop promovarea sportului în rândul copiilor până în 14 ani și petrecerea unei zile de primăvară într-un locație plină de istorie și natură.

Junior-Maraton-2018-timisoara-03.jpg?x20

Proiectul JUNIOR MARATON TIMIȘOARA este organizat de Clubul Sportiv Tibiscus în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean iar mulțumită sponsorilor evenimentului, participarea copiilor la competiție este gratuită.

Probele de concurs sunt ciclism și alergare, iar traseele se întind exclusiv pe aleile din Muzeul Satului și sunt de lungimi diferite în funcție de categorii și vârstă.

Junior-Maraton-2018-timisoara-04.jpg?x20

Înscrierile se pot face online, se pot face în sâmbăta dinaintea concursului la Reciproc Cafe pe str. Mărășești sau în ziua concursului între 08.30-09.50 iar starturile se vor da începând cu ora 10:00, separate pe categorii de vârstă.  La finalul competiției vor fi premiați cei mai rapizi dintre concurenți,  clasificați separat pe categorii de vârstă și de sex.

Junior-Maraton-2018-timisoara-02.jpg?x20

Organizatorii vor pregăti pentru toți copiii care termincă cursa câte o medalie, un mic cadou dulce la înscriere și un punct de alimentare și hidratare unde își pot reface puterile după cursă, precum și alte surprize pentru a asigura că micuții  sportivi se vor bucura de o zi specială: o înghețată de la Ice Dyp sau exerciții de tiroliană împreună cu Formațiunea SALVO a primăriei.

Programul detaliat, informații legate de locație precum și regulamentul și categoriile de vârsta pot fi consultate pe site-ul evenimentului sau pe site-ul C.S.Tibiscus.

Premiile competiției sunt asigurate urmare a implicării unor oameni inimoși de la Elbromplast Grup Plastivaloire, Supreme Bikes, Ice Dyp, Brol Medical Center.

Junior-Maraton-2018-timisoara-05.jpg?x20

Organizatorii – Clubul Sportiv Tibiscus din Timişoara, în parteneriat cu Muzeul Satului Bănăţean, cu sprijinul Ranger Junior/Munții Țarcu vă aşteaptă cu drag!


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...