Jump to content
  • entries
    540
  • comment
    1
  • views
    72,818

GS TT 2018 – au început înscrierile


pemotoare.ro

630 views

 Share

gs-tt3.jpg

TT-ul din GS TT 2018 nu vine de la Tourist Trophy – ca la Isle of Man – ci de la Transilvania Tour. Pentru că fix despre asta este vorba. Cinci zile de stat pe motor, între prieteni, prin Transilvania. 

Nu e un concurs, spre nemulțumirea unora dintre participanți, care trag s-ajungă primii de fiecare dată. Deși suspectez că trag așa de tare pentru că la finalul zilei îi așteaptă o bere rece. E altceva. E mers cu motorul în gașcă, sunt glumele care aduc sarea și piperul, mai rămâi cu motorul în vreo baltă, mai vezi un peisaj frumos, te mai minunezi de ce poate să ascundă țara asta. Traseul urmărește Carpații, pe asfalt și pe drumuri neasfaltate. Drumuri, nu poteci. Cam 1200 de km, câte 300-400 de km pe zi, pe un traseu de dificultate medie, ce poate fi făcut cam de oricine, dar care necesită atenție și o formă fizică bună. Anvelopele de off-road sunt obligatorii și se navighează prin GPS. Cât de tare ne-am distrat anul trecut poți vedea în filmul de mai jos.

Ei bine, în tot acest timp, echipa RideX – organizatorul GS TT – face scouting pentru a stabili traseul ediției 2018. Și s-a dat deja drumul la înscrieri. Te poți înscrie pe site-ul RideX. În preț sunt incluse cinci zile de cazare cu mic dejun, gustare pentru prânz și cină, track GPS, 3 ghizi moto, instructor moto BMW, asistență tehnică și mașină de asistență, materiale foto-video, voie bună și amintiri frumoase.  Locurile sunt limitate la 20 de participanți.

UPDADE: Toate locurile au fost deja ocupate.


Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...