Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,252

Înscrierie la MTB Zărnești Challenge sunt deschise!


freeriderro

179 views

 Share

361-1024x577.jpg?x20673Zărnești este cu siguranță una din localitățile montane care oferă cele mai bune condiții pentru practicarea sporturilor montane! Aflat la poalele Pietrei Craiului, orașul s-a modernizat mult și susține inițiativele sportive, iar traseele de excepție aflate la o aruncătură de băț sunt unele dintre cele mai provocatoare din țară!

Aflat la prima ediție, maratonul MTB Zărnești Challenge va avea loc pe 30.06 și dorește să ofere un traseu lung ”așa cum trebuie” pentru cei mai exigenți iubitori ai ciclismului montan, dar și un traseu scurt la fel de superb, accesibil și celor cu o formă fizică mai puțin ”lucrată”.

zarnesti_mtb_challenge_00006-1024x768.jpCu o lungime de 80 km, traseul lung vă va pune la încercări grele: urcări lungi și solicitante, inclusiv spre Colții Chiliilor și Cabana Curmătura, dar și coborâri amețitoare pe single trail… Garantat fiecare va ajunge la final complet fericit și cu energia la zero! Pantele ce ating uneori 20% pe urcările tehnice și potecile extreme cum e coborârea spre Botorog vă vor testa toate abilitățile de care dispuneți!

zarnesti_mtb_challenge_00005-1024x768.jpPe traseul scurt de 45 km efortul e înjumătățit, dar vă veți putea bucura mai bine de fiecare potecă, fără a ajunge la limita puterilor. În plus, puteți concura pe această lungime și la noua categorie +90 kg, destinată celor cu un raport înălțime/greutate mai mare de 15 🙂

Înscrierile sunt deschise pe pagina competiției unde puteți beneficia încă de taxe de înscriere reduse!


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...