Jump to content
  • entries
    5,255
  • comments
    0
  • views
    515,655

Fi’zi:k au lansat o ediție aniversară superbă a modelului Aria R3


freeriderro

165 views

 Share

Fizik-Aria-101_limited-edition-road-cyclFi’zi:k a încheiat un parteneriat cu firma de pantofi personalizați Artful Kicks pentru a produce o serie limitată a modelului lor cu talpă din carbon pentru șosea Aria R3. Produși în număr de doar 101 perechi după numărul edițiilor Turului Italiei, pantofii comemorează competiția cu o doză serioasă de culoare.

Fizik-Aria-101_limited-edition-road-cyclEdiția limitată este vopsită într-o grafică geometrică abstractă creată de Fellows, șeful de design de la Arftul Kicks. Culoare albastră puternică și galbenul ar trebui să aducă aminte de marea italiană, de cer și de câmpurile înflorite, în timp ce triunghiurile roz reprezintă orașele mari de pe ruta primei ediții Giro din 1909, plus că toată lumea știe deja că roz e culoarea câștigătoului Giro!

Fizik-Aria-101_limited-edition-road-cyclModelul Aria R3 model 2018 folosște materialul Microtex la fel ca modelul R1B de top, dar talpa e dintr-un carbon UD ceva mai puțin complicat pentru a reduce costurile.

Fizik-Aria-R3_lightweight-road-cycling-sPantofii perforați cu laser primesc sistemul Volume Control care folosește o pereche de sisteme Boa IP1-B și o limbă asimetrică. Arias au o greutate anunțată de 243 g și sunt disponibili la prețul de 275 Euro în culorile standard.

Fizik-Aria-101_limited-edition-road-cyclModelul aniversar Aria 101 este disponibil doar direct din magazinul online Fizik și doar în mărimile 41-44.5, prețul de 290 Euro fiind doar cu 15 Euro mai mare decât modelul standard Aria R3!

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului!


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...