Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    756
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    34.509

Racing Academy organizează primul weekend de track-day al anului, pe Motor Park

Autentifica-te  
Motobikes

90 vizualizări

Prietenii și partenerii noștri de la Racing Academy organizează pe 26-27 mai un weekend de track-day pe circuitul Motor Park România, la Adâncata.

Ideea de bază a evenimentului este ca orice motociclist, indiferent de tipul de motocicletă deținut, să poată să guste deliciile mersului pe un circuit mare, de viteză, în condiții de maximă siguranță, împreună cu alți rideri care împart aceeași pasiune.

Nu este vorba de un weekend de curse, așadar sunt bineveniți toți doritorii, indiferent de experiența pe care o au și de ambițiile lor în materie de pilotaj: de la începători absoluți până la „raceri” cu experiență. Atmosfera prietenoasă a evenimentului va facilita, cu siguranță, schimburile de experiență între rideri de diferite niveluri.

26166275_383674912092336_569991733100000

În cele două zile, se va intra pe pistă în trei clase: A, pentru riderii rapizi (sub 1:55 pe tur), B, intermediari (între 1:55 și 2:10 pe tur) și C, pentru piloții care fac peste 2:10 pe turul de circuit la Motor Park România. Celor care vin pe pistă pentru prima dată li se recomandă să se înscrie mai întâi la clasa C, apoi, în funcție de timpii realizați, se pot muta la una dintre celelalte clase.

Echipamentul complet este obligatoriu, dar nu trebuie să fie neapărat de piele sau dintr-o singură bucată. Este permis echipament de piele sau textil, dar condiția este ca pantalonii să se unească prin fermoar cu geaca și să existe protecții zdravene în toate zonele esențiale (genunchi, coate, umeri, spate etc.). Motocicleta trebuie să fie în stare tehnică bună, fără elemente ascuțite sau periculoase (manete rupte, scărițe ascuțite, suporți de bagaje care se pot desprinde accidental), iar pneurile trebuie să nu fie uzate sau vechi. Oglinzile trebuie demontate sau pliate, cricul trebuie asigurat sau demontat, iar numărul de înmatriculare trebuie și el demontat. Farul, stopul și semnalizatoarele trebuie acoperite cu colant.

25442890_379046622555165_506106039545962

La track-day-ul organizat de Racing Academy fiecare clasă va avea cinci intrări de câte 25 de minute pe zi, pentru un total de 125 de minute de distracție. Adică peste patru ore petrecute efectiv pe pistă în cele două zile. Prețul este 450 de lei pentru o zi și 750 de lei pentru ambele zile și include utilizarea transponderului. Pentru a vă înscrie, intrați pe pagina Racing Academy și completați formularul aferent.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×