Jump to content
  • entries
    1,469
  • comments
    0
  • views
    69,338

Motocros – Etapa III – Lugoj 02.06.2018


FRM

297 views

 Share

1 kdjfjlaskdClubul Moto Extrem Lugoj organizeaza in aceasta sambata etapa a III-a din calendarul CNIR Motocros 2018. Etapa se va desfasura pe circuitul Moto Extrem din Lugoj pe 2 iunie 2018.

Vor concura clasele 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2 si Quad.

La clasa regina, MX1, se anunta o lupta interesanta. Liderul clasamentului national si balcanic, Adrian Raduta de la TCS Top Cross Otopeni va alerga pe terenul propriu al sportivului aflat pe locul 2, Mihai Stoichescu, de la Moto Extrem Lugoj.

La MX2 diferenta dintre liderul clasamentului, Alexandru Gradinaru de la CSM Bucuresti si ocupantul locului doi Sebasztian Biro Toth de la Motor Tehnic Tg. Mures, este de doar 12 puncte.

La clasa 65cc, Zoltan Ordog de la Top Cross TCS Otopeni are punctaj maxim, 100 de puncte dupa 4 manse. Pe locul doi se afla Ioan Chiujdea de la CSM Bucuresti, iar pe trei Cojanu Maya de la Steaua Bucuresti.

20 djfaklsLa 85cc avem poate cel mai strans clasament la varf, cu trei sportivi care pot emite oricand pretentii la titlu. Intre Aida Cojanu de la Top Cross TCS Otopeni si ocupantul locului trei, Habeanu Dennis de la Flacara Moreni sunt doar 12 puncte.  Pe locul doi se afla Eross Koppany de la Steaua Bucuresti.

La clasa MX2 Juniori, Horia Strejut conduce destul de autoritar in clasamentul national de Motocros, lupta pentru locul doi fiind insa foarte stransa intre doua fete. Stefania Bancila de la Top Cross TCS Otopeni are in acest moment 68 de puncte, iar Iasmina Stan de la CSM Bucuresti 62.

Jigmond Liviu, de la Moto Extrem Lugoj, are punctaj maxim dupa doua etape la clasa 50 Jun.II. Pentru locul doi lupta este stransa intre Mark Luca Iovita de la acelasi club si Valentin Cîcu de la Top Cross TCS Otopeni.

110 dksO situatie foarte asemnatoare este si la clasa 50 Jun.III. Lider este Csillag Vince Becze de la Steaua Bucuresti. Lupta pentru locul doi se duce intre Mark Szabo de la Moto Extrem Lugoj si Sven Suiaga de la Top Cross TCS Otopeni.

La Veterani1 conduce dupa doua etape Zoltan Fazakas de la clubul Steaua Bucuresti, iar la Veterani2 Mihaita Stoeanovici de la Smart Brasov.

Clasamentul general provizoriu CNIR 2018 la Motocros dupa 2 etape este disponibil aici.

Regulamentul Particular si Programul etapei a III-a de Motocros (cu si fara Quad), din 2 iunie 2018 este disponibil aici.

Va asteptam!


 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...