Jump to content
  • entries
    1,468
  • comments
    0
  • views
    69,249

Jacopo Adriano Hosciuc castiga la Imola etapele V si VI din Campionatul Italian de viteza 2018


FRM

189 views

 Share

WhatsApp Image 2018-06-25 at 12.04.41Jacopo Adriano Hosciuc #06 reuseste din nou sa urce steagul României pe cea mai înaltă treaptă în Campionatul Național al Italiei de motociclism viteză la clasa 125cc 2T (Moto Honda – Club MRM).

După două curse perfecte pe circuitul de viteza de la Imola acesta conduce in clasamentul general cu 131 de puncte, urmat de italianul Filippo Bianchi cu 94.

La finalul competitiei Adrian Hosciuc, tatal lui Jacopo, ne-a declarat:

„Suntem foarte bucurosi de reusita a lui Jacopo! Nu am fost siguri ca vom fi prezenti la Imola pentru ca nu aveam buget suficient, dar echipa Honda a insistat sa participam in continuare. Ma bucur astfel cand vad ca sunt persoane care cred in acest pilot. Jacopo a plecat din a treia pozitie. Pornirea nu a fost de minune dar Jacopo a mers din ce in ce mai bine si a coborat timpul pe tur cu 3 seconde si trei sutimi. A avut timpul cel mai bun cronometrat, a reusit sa depaseasca pilotii din fata si sa castige etapa a V-a.

Duminica, in etapa VI, a plecat bomba si a imbunatatit timpul din etapa de sambata. Dupa patru ture, era in fata, si a fost aratat steag rosu. Cursa s-a reluat de la inceput pentru alte 9 ture. Jacopo nu a avut probleme, ba chiar a inceput sa lupte cu piloti de la 250. Mecanicii îi transmiteau prin tabela de semnalizare sa nu forteze prea tare, ci sa termine cursa. A castigat si aceasta etapa. Suntem bucurosi! Multumim Echipei Flash Motors, o echipa extraordinar de precisa. Multumim celor care au incredere in Jacopo si care vor sa ne ajute. Apreciem orice ajutor pentru ca Jacopo sa poata participa la toate etapele.Vreau sa multumesc tuturor celor care ne sustin!”

WhatsApp Image 2018-06-25 at 12.04.36Jacopo va alerga in urmatoarele doua etape din campionatul italian pe circuitul de la Misano.

Felicitari si mult succes in urmatoarele etape!


 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...