Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    758
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    34.961

William Dunlop a murit într-un accident pe circuit stradal

Autentifica-te  
Motobikes

104 vizualizări

William Dunlop, un membru al ilustrei dinastii Dunlop de piloți pe circuite stradale, a murit ieri într-un accident, în antrenamentele libere ale cursei Skerries 100, în Irlanda.

DunlopHeadline.jpg

William Dunlop a fost fratele lui Michael Dunlop, fiul lui Robert Dunlop și nepotul lui Joey Dunlop. Atât Robert, tatăl, căt și Joey, unchiul, au murit în accidente pe circuite stradale. Robert – la North West 200 acum 10 ani și Joey în Estonia, în 2000. William avea 32 de ani și participa la cursa Skerries 100 în șaua unei motociclete Yamaha R1 a echipei Temple Golf Club, când a căzut în urma unui incident în zona Sam’s Tunnel. A fost dus la spital, unde a decedat ca urmare a rănilor.

Partea care face incidentul și mai trist este că William revenise pe circuitele stradale la Skerries 100 după ce renunțase în ultima clipă la participarea la ediția de anul acesta a celebrei curse Isle of Man, pentru a-i fi alături iubitei sale, care era însărcinată.

DunlopSkerrie.jpg

William și-a început cariera pe circuitele stradale la 17 ani și a acumulat un număr impresionant de victorii. Pe Isle of Man a început să alerge în 2006, având în palmares cinci podiumuri, cu un loc doi drept cel mai bun rezultat.

Drumuri line, William, oriunde te-ai afla, și îți mulțumim pentru spectacolul oferit!


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×