Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    83
  • comentarii
    9
  • vizualizări
    52.656

Penalii din fruntea Țării trebuie să plece! Unde le e locul, la pușcărie!

Aferim

654 vizualizări

Cei care trebuie să plece sunt ei, borfașii, nu noi.

Gunoaiele penale din partidul de guvernământ, PSD, împreună cu aliații lor de la ALDE și din UDMR, sprijiniți de impotența opoziției politice, după o guvernare dezastruoasă exercitată de penali folosind ca intermediari o adunătură de agramați incompetenți – pentru care și Președintele Iohannis este vinovat, prin acceptarea acestora fără obiecții- și după potopul de insulte și minciuni ce le-au scornit și le-au susținut repetat împotriva tuturor ce nu le aplaudă faptele penale, toți politrucii ce ne fură, ne mint întruna și jefuiesc banii publici (ăștia fură chiar și banii copiilor sărmani, precum Dragnea), ei bine: ăștia  au asmuțit Jandarmeria  asupra oamenilor ce protestează împotriva lor; sub pretextul unor violențe chiar de ei ticluite, instigate și exercitate asupra demonstranților pașnici și deliberat împotriva forțelor de ordine, ce au amplificat violența  în loc să o elimine din cadrul demonstrației de ieri. Jandarmeria NU a protejat cetățenii și nici drepturile acestora, ci a protejat câțiva penali isterici aciuați la cârma țării.

PENALII NE TULBURĂ ȚARA ȘI CREEAZĂ, DELIBERAT, HAOS!

Frica de pușcărie îi face pe condamnații și cercetații penal aflați la putere în România să-i atace brutal, cu violență fizică – și nu doar verbală, ca până acum- pe cei care contestă: legitimitatea unor condamnați penal de a conduce țara, populismul deșănțat, îndepărtarea țării de Europa, lipsa investițiilor în infrastructură (drumuri, spitale, școli) și deriva morală, economică și socială în care PENALII au dus Țara.

NU este legitimă o conducere a Țării compusă din condamnați penal, NU este legitim un Parlament înțesat cu condamnați penal – și care legiferează în interesul penalilor, NU este legitimă nici o administrație locală ghidonată de condamnați penal,  în interes propriu. Toți aceștia induc, deliberat, fracturi în societate și instigă românii împotriva românilor. (spre exemplu: vedeți cum face asta deputatul PSD Cătălin Rădulescu – cel care nu demult a amenințat că va trage cu mitraliera în protestatari, condamnat la un an şi şase luni de închisoare pentru dare de mită, ).

LOCUL PENALILOR ESTE LA PUȘCĂRIE!

PROTEST - MODIFICAREA CODURILOR DE PROCEDURA PENALA - PIATA VICT(Mii de persoane protesteaza  fata de adoptarea de catre coalitia PSD-ALDE-și UDMR- a modificarilor la Codul de Procedura Penala. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO)

Pentru toate faptele voastre, penalilor, oamenii de bună credință vă cer: DEMISIA! Plecați la pușcărie! Alegeri anticipate! Justiție! Fără penali! 

protest foto alexandru socol bsk

(Foto: Alexandru Socol, by The Epoch Times Romania)

Plecați, penalilor!

În Parlamentul României croiesc acum legea, după chipul și asemănarea lor, 80 de parlamentari penali :  16 deputaţi și senatori condamnaţi definitiv; 11 deputați și senatori condamnaţi în primă instanţă; 20 de senatori și deputați trimişi în judecată; 33 de parlamentari sunt urmăriţi penal.

Prin asaltul brutal asupra oamenilor pașnici, Jandarmeria NU protejează cetățenii și interesele țării, ci o clică de penali îmbârligați la butoane. Jandarmeria reprimă pe cei ce protestează pașnic împotriva ticăloșiei vremelnicilor conducători. Și tot jandarmii amplifică violența provocatorilor de violență. Astfel, Jandarmeria nu protejează cetățenii și interesele acestora, ci pe cei 80 de penali și pe alții ca ei.

Penalii din fruntea Țării trebuie să plece! Acolo unde le e locul, la pușcărie!

Reclame

Vezi articolul integral2 comentarii


Recommended Comments

Pentru simplul motiv ca cei din diaspora au avut aceasta initiativa si tinand cont de faptul ca fiecare din diaspora intretine 2-3-5 romani ramasi acasa si care mai au si drept de vot , e lucru mare .

Sa tinem cont de aceasta si sa nu uitam sa mergem la votare , chiar daca cei mai multi dintre noi stiu ca nu au ce pune (deocamdata) la schimb .

 Cu mana pe inima recunosc ca nu am votat niciodata FSN, PDSR, PSD dar constat cu tristete ca astia nu sunt      " multi si prosti " vorba lai Lapusneanu . Sunt multi si periculos de inteligenti pe ceea ce isi propun .

 

 

... si inca ceva : in România zilelor noastre nu mai avem industrie proprie , nici  prestari servicii serioase si calitative , decat ceva  agricultura ( cu 40% terenuri agricole cumpărate sau concesionate de straini ) ,  un turism unde nu putem decat sa ne arătam muntii , padurile , delta  , cumva de sus , ca din avion .Daca cobori din avion , te păcălești.

Si atunci ce este de facut , ce altceva decat programele sociale gândite si puse in practica de  fortele politice de stânga   .  Trist , dar adevărat .

 

Distribuie acest comentariu


Link către comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×