Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.656
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    381.905

Traseul Călătorie între Cer și Pământ – detalii 2018

Autentifica-te  
freeriderro

115 vizualizări

Concursul de mtb și trail run de la Târgu Ocna, Călătorie între Cer și Pământ, anunță detaliile traseelor de concurs pentru anul acesta. Spre deosebire de edițiile trecute, în 2018 avem în total 4 variante de trasee, trei la alergare și unul pentru ciclism off-road. Concursul are loc în weekendul 29-30 septembrie. Indiferent de proba la care te înscrii, toate traseele vor trece prin subteranele tunelurilor de sub orașul Târgu Ocna, aceasta fiind și atracția principală a concursului.

foto-daniel-colceru-02.jpg?x20673foto Daniel Colceru

Pentru concursul de mtb, traseul are o lungime de aproximativ 15 km împărțiți aproape egal între suprafață și subteran. Concursul durează 120 minute timp în care concurenții trebuie să pedaleze cât mai multe ture de 15 km. Diferența de nivel per tur este de aproximativ 527 m.

foto-george-david-04.jpg?x20673foto George David

Se ia startul din centrul orașului și în doar câțiva kilometri vei ajunge deja la intrarea în tunel. Se coboară la peste 200 m adâncime, se traverseaza mina turistică după care urmează urcarea înapoi la suprafață. Ajuns la lumină vei continua să pedalezi în urcare pe forestierele și potecile din pădurile de lângă oraș, iar spre final începe coborârea care te aduce înapoi în centru. Ajuns aici traversezi și clădirea Primăriei după care pornești în următoarea tură.

foto-daniel-colceru-2.jpg?x20673foto Daniel Colceru

Pentru alergare pe potecă ai de ales una din cele trei variante de lungime: 10 km, 21 km sau 42 km. Indiferent de distanța aleasă vei beneficia de subteranele concursului. Traseul de alergare dispune și de o extensie suplimentară față de tura de mtb, o porțiune de potecă ce va fi parcursă de concurenți dus și întors.

Înscrierile au pornit, iar până pe data de 21 septembrie se mai poata achita valoarea redusă a taxei de participare.

foto-sorina-teodor-03.jpg?x20673foto Sorina Teodor

Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×