Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.656
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    382.302

S-a dat startul înscrierilor la Straja MTB Enduro 2018

Autentifica-te  
freeriderro

92 vizualizări

STRAJA MTB ENDURO reprezintă cea de-a patra etapă din Campionatul național de Enduro și este prima competiție prin care vor fi valorificate traseele de ciclism montan amenajate în stațiunea Straja, Municipiul Lupeni, județul Hunedoara.

Straja-MTB-Enduro-13-14-oct-18.jpg?x20673

Concursul va avea loc în perioada 13 – 14 octombrie 2018 și se va desfășura într-un format tip raliu care cuprinde 6 probe speciale, cronometrate. Traseele Lupilor și Baloo, deja consacrate, vor fi divizate în câte 2 segmente și se vor adăuga două noi poteci, în zona superioară a stațiunii. În general, potecile pe care se va desfășura concursul sunt de coborâre, dar au și segmente de urcuș. Sâmbătă, 13 octombrie, va fi o zi dedicată recunoașterii traseelor, iar în dimineața zilei de 14 Octombrie se va derula competiția propriu-zisă.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți consultând pagina competiției Straja MTB Enduro: https://strajaenduro.bikeattack.ro/

Înscrierile se pot face prin accesarea link-ului de mai jos și derularea paginii până la final, sub siglele partenerilor, unde veți găsi formularul de înscriere: http://mtbcup.ro/cupe-nationale/straja-enduro-2018/

Desigur, cei care nu reușesc să se înregistreze online vor putea veni direct la fața locului, la standul de start al concursului, din zona Terasei Montana din stațiunea Straja, unde va avea loc și startul general.

Numărul maxim de participanți la start este de 120 de persoane. Concurenții vor fi împărțiți pe categoriile: Hobby (nu necesită licență FRC), Feminin, Juniori:15 – 18 ani, Masculin: 19-29 ani, Masculin: 30 – 39 ani și Masculin 40+ (toate aceste categorii necesită licență).

Fetele și minorii beneficiază de înscriere GRATUITĂ la acest concurs.

Pe website-ul competiției va fi publicată lista cu toți participanții a căror înscriere este confirmată. Lista va fi actualizată săptămânal, în funcție de validarea locurilor prin plata taxei.

Cursa reprezintă o provocare lansată tuturor pasionaților de ciclism montan și este organizată de Fundația Noi Orizonturi Lupeni, în parteneriat cu Asociația Bike Attack Reșița, Clubul Alpin Valea Jiului, Federația Română de Ciclism și Asociația pentru Dezvoltarea Mountain Biking-ului din România.

Evenimentul este susținut și se datorează partenerilor noștri:
E-Distribuție Banat și Primăria Municipiului Lupeni.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×