Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.656
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    382.060

Vee Tire Co oferă anvelopa de enduro Flow Snap pentru copii

Autentifica-te  
freeriderro

120 vizualizări

Vee-Tire-Co-flow-snap-kids-kid-bike-tirePentru cei ce caută niște anvelope de enduro adevărate pentru bicicleta copiilor, aventura s-a încheiat! Vee Tire Co. aduce modelul Flow Snap pe bicicletele celor mici, în variantă Tubeless Ready și cu Tackee Compound! Da, probabil că marea majoritate a copiilor nu au nevoie de o anvelopă atât de performantă, dar totuși cei care chiar au nu prea au de unde alege.

Vee-Tire-Co-flow-snap-kids-kid-bike-tireDin acest motiv, Flow Snap va fi disponibil și în dimensiunile 20×2.4 și 24×2.4!

Vee-Tire-Co-flow-snap-kids-kid-bike-tireVee-Tire-Co-flow-snap-kids-kid-bike-tireVee-Tire-Co-flow-snap-kids-kid-bike-tireAnvelopa folosește aceiași carcasă Enduro de 72 TPI și compusul Tackee Compound, împreună cu profilul agresiv. Greutățile anunțate sunt de 650 g pentru modelul de 20 și 810 g pentru cel de 24, ambele modele fiind pliabile.

Vee-Tire-Co-flow-snap-kids-kid-bike-tireVee-Tire-Co-flow-snap-kids-kid-bike-tirePe lângă Flow Snap, există deja pentru copii modelele Speedster, Crown Gem și Rail Moto. Practic Vee Tire Co. are o selecție completă de anvelope pentru copii, de la street până la trail.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×