Mergi la conţinut
  • postări
    913
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    80.518

Ce așteptăm de la Ducati la Intermot 2018


Tiberiu Troia

266 vizualizări

Cu un nou Scrambler Icon anunțat, se pare că Ducati păstrează surprizele pentru EICMA, locul în care prin tradiție își prezintă noutățile.

Scrambler Icon

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Ducati a anunțat intrarea pe piață a noului Scrambler Icon.

Intermot este prima manifestare de profil organizată imediat după acest anunț și este, în același timp, prima ocazie pentru prezentarea noului model.

În rest au apărut tot felul de zvonuri, unele scăpate intenționat de producător, altele fiind doar supoziții ale diverselor publicații, reviste sau site-uri specializate.

Modelul Diavel va fi prezentat în culori noi, dar asta probabil că se va întâmpla cu mai multe modele și vestea a fost anunțată semi-oficial pentru a “hrăni” presa avidă de noutăți.

Despre Hypermotard 939 nu a fost anunțat nimic, dar specialiștii cred că va fi înnoit, având ceva vechime pe piață, iar ultima știre a apărut în urma unui interviu dat de Claudio Domenicali, CEO Ducati, care a vorbit despre posibilitatea instalării pe carenajul modelului Panigale V4 a unor “aripioare” similare celor testate în competiții.

xdiavel

Care dintre aceste vești se vor concretiza și care vor fi motocicletele noi prezentate la Intermot, asta nu se știe încă, dar edițiile precedente ale expoziției Intermot au arătat că Ducati prezintă un singur model nou în Germania, păstrând restul noutăților pentru cea mai importantă expoziție din Europa, care se desfășoara pe teren propriu.

De altfel, a și fost anunțată prezentarea Ducati la Milano, cu două zile înainte de deschiderea EICMA, eveniment ce urmează a fi organizat pe scena unui teatru, semn că ne așteaptă multe surprize.

Vestea bună este că orice model nou lansat de Ducati este pus la dispoziția magazinelor din rețeaua oficială destul de repede, iar importatorul din România, compania Metrotehnica International, a dovedit că Ducati România este unul dintre importatorii respectați, având acces imediat la oricare dintre noutățile apărute.

Pentru fanii firmei Ducati am pregătit mai jos câteva articole despre ultimele modele Ducati apărute.

Ducati a prezentat noul Scrambler Icon

Prezentare Ducati Monster 821 model 2018

Ducati sărbătorește 25 de ani Monster cu ediția limitată Monster 1200 25 Anniversario

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.


Vezi articolul integral

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...