Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.649
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    378.237

Noul Ibis DV9 din carbon e gata de XC sau trail

Autentifica-te  
freeriderro

111 vizualizări

Ibis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trLili Heim e o fată care lucrează toată vara pentru a-și plăti noua sa bicicletă. Doar că spre deosebire de alți copii, tatăl ei este Hans Heim, director și coproprietar al mărcii Ibis, așa că atunci când Lili primește o bicicletă nouă, chiar este o bicicletă complet nouă de la Ibis. Inspirat de cursele de XC la care participă fiica sa, Hans a dorit să construiască o bicicletă din carbon care să fie bună atât de turele zilnice cât și de competiție, fără să aibă un preț astronomic.

Ibis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trAșa a apărut Ibis DV9. Modelul hardtail cu roți de 29 are o personalitate duală. Pe de o parte poate fi echipat de competiție, cu o furcă Step-Cast Fox de 100 mm și anvelope 29×2.25 sau ca o bicicletă de trail cu furcă de 120 mm și anvelope 29×2.6.

Ibis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trGeometria e mai mult de trail decât de XC, astfel că DV9 are un unghi al furcii de 68.5 grade cu furcă de 100 mm și de 67.4 grade cu furcă de 120 mm, chainstay-urile având 439 mm.

Ibis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trCadrul folosește butuc Boost de 148 mm, prindere de etrier post mount și acceptă discuri până la 180 mm.

Ibis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trIbis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trExistă spațiu pentru anvelope până la 29×2.6 mm.

Ibis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trCadrul are monobloc filetat dedicat 1x și rutare internă pentru transmisie și tija dropper, frânele fiind rutate totuși extern.

Ibis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trIbis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trIbis-DV9-carbon-hardtail-race-bike-xc-trPrețul începe de la 999$ pentru cadru, cea mai ieftină echipare, cu transmisie NX 1×11, având prețul de 2199$. Prețurile urcă mult ajungând la echiparea cu XX1 Eagle la 7499$ și cea cu XTR la 7299$. Bicicleta e deja disponibilă.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×