Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.653
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    379.866

Muc Off protejează discurile de contaminare cu Disc Brake Covers

Autentifica-te  
freeriderro

102 vizualizări

Muc-Off-Disc-Brake-Covers_neoprene-proteBicicleta trebuie păstrată curată și în stare bună de funcționare, ceea ce implică spălări dese și folosirea multor tipuri de substanțe. Pentru cei ce sunt stresați de contaminarea discurilor de frână cu aceste substanțe a apărut un ajutor nesperat, Muc Off Disc Brake Covers!

Muc-Off-Disc-Brake-Covers_neoprene-proteIndiferent dacă spălați bicicleta după fiecare tură sau doar atunci când începe să scoată zgomote ciudate, este destul de important ca detergenții și mai ales soluțiile de gresare să nu ajungă pe discurile și plăcuțele de frână.

Muc-Off-Disc-Brake-Covers_neoprene-proteNoile Disc Brake Covers de la Muc-Off vor proteja frânele de jeturi accidentale de spray de la tuburile cu protecții de cadru, detergenți sau uleiuri.

Muc-Off-Disc-Brake-Covers_neoprene-proteProtecțiile simple din neopren se așează strâns pe discuri și le protejează atât de substanțe nocive la spălare cât și de atingeri nedorite în timpul transportului. În plus au un design cu culori vii care te fac să nu uiți de ele când împachetezi sau speli bicicleta.

Muc-Off-Disc-Brake-Covers_neoprene-proteMuc Off Disc Brake Covers se vând ca pereche, costă 29$ și se potrivesc la toate discurile de șosea sau MTB între 140 și 203 mm. Sunt refolosibile și se pot spăla foarte ușor.

Muc-Off-Disc-Brake-Covers_neoprene-proteO bază mai solidă se așează în spatele discului, peste butuc după care exteriorul flexibil se așează la locul lui, fie direct peste disc sau chiar și peste cadru sau furcă.

Muc-Off-Disc-Brake-Covers_neoprene-proteProtecțiile Disc Brake Covers nu sunt complet etanșe, deci nu trebuie încercat jetul de ulei direct pe ele. Acestea sunt mai degrabă proiectate să ofere o protecție suplimentară. Înainte de o nouă folosire trebuie doar clătite după care acestea pot fi folosite din nou pentru a proteja discurile la spălare sau transport.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×