Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.650
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    379.670

Reghin lansează plăcile de snowboard Alimoș, Pintea și Jianu

Autentifica-te  
freeriderro

121 vizualizări

După ce în ianuarie 2017 anunțam că Reghin revine în viața noastră cu schiurile Combi R, Topaz, Topazzz, Rubin și Național, la final de 2018 avem plăcuta supriză să vedem că marca românească face încă un pas în direcția sporturilor de iarnă și lansează trei modele de plăci pentru snowboard: Alimoș, Pintea și Jianu. Fiecare are un anume specific, însă înainte de a intra în detaliile specificațiilor, nu putem să nu remarcăm designul excelent, care efectiv aduce un omagiu tradiției și legendei românești. Grafica este executată de Cristian Darstar, iar colorist este Andrei Tăbăcaru.

Reghin Snowboards a ales anul centenar 2018, pentru lansarea plăcilor lor, care omagiază haiducii români și legendele lor: Toma Alimoș pentru Moldova, Pintea Viteazu pentru Transilvania și Iancu Jianu pentru Valahia. Dacă nu te dădeai pe placă până acum, iată un motiv solid să te apuci. Poate nu vei fi din start artist pe zapadă, dar cu siguranță „the cool factor” îl vei avea cu tine.

placi-snowboard-reghin-almos-pintea-jian

Reghin Alimoș este pentru Park. Miezul este din lemn, iar pentru construcție avem sidewall. Într-un mod cât se poate de original autorii ne spun caă personajul Toma Alimoș provine din „Moldova”, puterea sa specială este „măiestria”, iar terenul ideal pentru placă este „park”.

snowboard-reghin-almos.png?x20673 specificatii-placa-snowboard-reghin-alim

Reghin Pintea este pentru Freeride. Miezul este din lemn, iar pentru construcție avem sidewall. Pintea Viteazu este din „Transilvania”, abilitatea lui principală este „forța brută”, iar terenul ideal de dat este „freeride”.

snowboard-reghin-pintea.png?x20673 specificatii-placa-snowboard-reghin-pint

Reghin Jianu este pentru All Mountain. Miezul este din lemn, iar pentru construcție avem sidewall. Iancu Jianu este din „Valahia”, puterea lui specială este „abilitatea de negociator”, iar terenul ideal de dat este „all mountain”.

snowboard-reghin-jianu.png?x20673 specificatii-placa-snowboard-reghin-jian

Prețurile nu au fost anunțate, iar precomenzi se vor putea face în curând pentru sezonul 2019-2020.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×