Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    831
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    41.168

Fenati va reveni în Moto3 anul viitor, Stoner nu reînnoiește contractul cu Ducati

Autentifica-te  
Motobikes

131 vizualizări

Iată două știri interesante din sfera Motomondialului. Romano Fenati, pilotul care a fost exclus din competiție după incidentul cu Manzi de la Misano, va reveni în MotoGP anul viitor, la clasa Moto3. Iar Casey Stoner nu semnează din nou cu Ducati, la expirarea celor trei ani de contract.

fenati.jpg

După toată tevatura care s-a făcut în jurul manevrei executate de Romano Fenati la Misano asupra lui Stefano Manzi, manevră care a dus la excluderea subită a lui Fenati din competiție și la anularea contractului pe care îl avea acesta pentru 2019, iată că italianul din Ascoli Pisceno va reveni, totuși, în Motomondial.

Perioada de suspendare a lui Fenati se încheie în februarie 2019 și atunci va reveni pe pistă pentru a testa alături de echipa Snipers, aceeași cu care a alergat în ultimii doi ani. Îl va avea coleg de echipă pe Tony Arbolino, în clasa Moto3, iar sponsorul principal va fi OCTO Telematics, aceeași companie care sponsorizează echipa Pramac Ducati de la clasa regină. De altfel, Stefano Bedon, directorul echipei Snipers, declara de curând că ar vrea să îl readucă pe Fenati în Motomondial și că este de părere că linșajul mediatic de care a avut parte pilotul în vârstă de 22 de ani a fost excesiv.

stoner-test-2016-4.jpg

În alt context, divorțul dintre Casey Stoner și Ducati era iminent de ceva vreme și astăzi a venit confirmarea oficială printr-un comunicat emis de producătorul din Borgo Panigale. Pilotul australian avea contract cu Ducati pentru a ajuta la dezvoltarea prototipului Desmosedici GP și a lui Panigale V4. Apoi, în rol de „brand ambassador”, Stoner a fost unul dintre protagoniștii WDW în 2016 și 2018.

3BANNER-MOTOBIKE.RO-aleasa.jpg


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×