Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    659
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    58.751

Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3 – ultimul episod

Autentifica-te  
Tiberiu Troia

162 vizualizări

Testul făcut cu scuterul Piaggio MP3, o adevărată provocare lansată colegilor din grupul RDS-RCS, se încheie cu bine.

La început a fost o idee îndrăzneață: să vedem cum se descurcă niște oameni fără experiență moto cu un scuter cu trei roți Piaggio MP3, unul dintre puținele vehicule înrudite cu motocicleta, care pot fi conduse cu permis categoaria B.

Ca să micșorăm riscurile unei astfel de acțiuni, am apelat la colegii din grupul RCS-RDS, jurnaliști la ProFM, Digi24 si UTV.

Scuterul Piaggio MP3

Sebastian Coțofană, Stelian Muscalu, Radu Țibulcă, Liza Sabău, Mircea Vâlcu, Andreea Din și, în cele din urmă, Bogdan Mirică au răspuns cu entuziasm acestei provocări, cei mai mulți dintre ei fiind nefolositori de motocicletă sau scuter.

Așadar, Cupa La Volan ediția a 3-a, cu scuterul Piaggio MP3, cel de-al șaselea episod cu Bogdan Mirică, film prezentat în emisiunea La Volan difuzată de postul Digi24 sâmbătă 10 noiembrie.

Scuterul Piaggio MP3 testat în Cupa La Volan a fost pus la dispoziție de compania The Bike Hub Romania, importatorul autorizat Piaggio în România.

Scuterul Piaggio MP3

Pentru cei care nu cunosc scuterul Piaggio MP3, mai jos am postat prezentarea modelului Piaggio MP3 Yourban LT 300ie, material prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de postul Digi24 sâmbătă 21 aprilie 2018.

Piaggio MP3 Yourban LT 300ie – test și prezentare – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.


Vezi articolul integral

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×