Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.650
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    379.164

American Eagle au lansat ediția limitată Atlanta 2.0 Gold LTD

Autentifica-te  
freeriderro

94 vizualizări

American-Eagle-Atlanta-2.0-Gold-LTD_limiAmerican Eagle lansează o ediție super limitată a modelului lor de Cupă Mondială de XC cu scopul de a comemora victoria fondatorului companiei Bart Brentjens care a câștigat prima cursă olimpică de MTB din istorie în 1996, la Atlanta. Vor fi lansate doar 20 de exemplare din seria limitată de cadre aurii, toate fiind numerotate și semnate personal de Brentjens, în pachet fiind incluse un discount pe viață la modelele viitoare American Eagle și o invitație pentru antrenament cu Brentjens în 2019.

American-Eagle-Atlanta-2.0-Gold-LTD_limiModelul Atlanta 2.0 a fost lansat în 2017 când echipa pro a lui Brentjens a folosit bicicleta la toate cursele. Modelul Atlanta 2.0 Olympic Gold LTD vine vopsit în auriu cu grafică neagră lucioasă și va avea cadrul semnat și numerotat. Furca aurie asortată din imagini se pare însă că nu va fi disponibilă.

American-Eagle-Atlanta-2.0-Gold-LTD_limiAmerican Eagle văd cadrul LTD care va costa 2695$ ca o piesă de colecție, însă acesta e gata de competiție. Ce e interesant e că prețul cadrului LTD e identic cu cel al modelului standard, inlcuzând în pachet chiar mai multe lucruri.

Cumpărătorii cadrului LTD primesc în plus un echipament complet American Eagle Cycling team și un card Gold LTD ce include un discount de 10% la toate produsele American Eagle cumpărate în viitor (cum ar fi modelul de XC full suspension care va fi lansat anul următor sau un gravel ce este așteptat de asemenea tot în 2019). Cumpărătorii primesc de asemenea o invitație la evenimentul Gold LTD Edition Mountainbike Masterclass ce va fi susținut de Bart Brentjens la mijlocul lui 2019.

American-Eagle-Atlanta-2.0-Gold-LTD_limiCadrul este proiectat exclusiv pentru competiții de XC, este rigid și ușor, folosește un amestec de fibre T700/T800, are roți de 29, un headtube înclinat și spate foarte scurt pentru manevrabilitate rapidă și precisă.

American-Eagle-Atlanta-2.0-Gold-LTD_limiCadrul e proiectat să fie compatibil doar 1x, cu cabluri rutate intern, având și o prindere pentru chain guide.

American-Eagle-Atlanta-2.0-Gold-LTD_limiCadrul de XC are spațiu pentru butuc Boost și o zonă spate supradimensionată cu chainstay-ul drept coborât. Monoblocul e de tip BB30 iar tija de șa de 27.2 mm asigură confortul ciclistului.

American-Eagle-Atlanta-2.0-Gold-LTD_limiAmerican Eagle au anunțat o greutate de 950 g pentru cadrul în mărimea M, bicicleta fiind disponibilă în trei mărimi: 15.5, 17.5 și 19.5.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×