Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    829
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    40.794

Luca Cadalora nu va mai fi „rider coach” pentru Valentino Rossi

Autentifica-te  
Motobikes

141 vizualizări

Veteranul campion al anilor ’80 și  ’90, Luca Cadalora, i-a fost alături în postura de „spotter” sau „coach” lui Valentino Rossi, după trei ani alături de Doctor.

Dsl8waqWkAAvbbz.jpg

Cadalora, campion mondial la clasele 125 și 250, a ales să se dedice familiei și hobby-urilor în anii care urmează, așa că nu va mai fi alături de Valentino Rossi la circuite, pentru a-i oferi observațiile și sfaturile sale. La Jerez, deja Cadalora nu mai era în boxa lui Vale.

„Fac asta deja de trei ani și timpul a trecut foarte repede. Am călătorit foarte mult în ultimii ani. Dar am și două fete acasă și atâtea hobby-uri pe care le-am neglijat. Spre exemplu, am o pasiune pentru mașinile vechi de raliu. Am un Subaru, două Mitsubishi Lancer și un Nissan Nismo. Vreau să-mi trăiesc viața,” a declarat Cadalora pentru Speedweek.com.

Valentino Rossi a declarat că a încercat să-l convingă pe Cadalora să rămână, dar n-a reușit. Deocamdată nu se știe cine îi va lua locul campionului italian, dar se vehiculează numele lui Idalio Gavira, un spaniol, fost campion european de Superbike, actualmente rider coach pentru echipa Sky VR46.

3BANNER-MOTOBIKE.RO-aleasa.jpg


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×