Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.545
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    557.630

Veloteca a deschis un nou magazin, mai mare și cu un concept extins


freeriderro

221 vizualizări

Cei de la Veloteca ne-au anunțat despre planurile lor încă de acum ceva vreme, însă momentul deschiderii unui nou magazin a sosit la început de decembrie. Nu neapărat că vechiul sediu n-ar fi arătat bine, era chiar șic, însă nevoia de spațiu era absolut necesară, prin urmare singura soluție a fost relocarea într-un sediu mai mare. Și spun sediu deoarece cei 1.000 de metri pătrați sunt impresionanți. Totul este mult mai aerisit acum, clienții pot consulta în voie și nestingheriți produsele pe unul din cele 2 etaje ale magazinului, magazin care acum este împărțit astfel: parterul măsoară 300 mp, iar jumătate din spațiu îl reprezintă showroom-ul și cealaltă jumătate, zona de service. Etajul 1 are 600mp de showroom, iar ultimul etaj, care măsoară 100mp, peste locul unde se regăsesc birourile și sala de prezentări.

veloteca-magazin-nou-3.jpeg?x20673

Odată cu noul magazin Veloteca a venit și cu un nou concept. Lucrurile nu s-au întâmplat concomitent, dar merită menționat faptul că sub sloganul Totul pentru tine… din 2008, aceștia au implementat conceptul de Smart Business, alături de o gamă diversificată de produse ce va putea fi regăsită în magazin, precum cele dedicate înotului, alergării, triatlonului, drumeției, campării, filmării, monitorizării sau chiar supraviețuirii.

veloteca-magazin-nou-2.jpeg?x20673

George Culda, Marketing Director al Veloteca, explică: Strategia noastră este să devenim un serios ‘megastore’ SPECIALIZAT pe sporturi în aer liber din Bucuresti, concentrandu-ne pe biciclete, dar introducând si alte produse legate de ciclism: triatlon (inot si alergare), drumetii si camping, mobilitate urbana si agrement. Principalele grupuri țintă sunt formate din persoane cu vieți active, interesate de sănătate, turism, sport, competiții, tehnologii moderne, gadgeturi high-tech si produse de nutriție sportivă bio/organice și transport inteligent.

Sperăm ca noul slogan să demonstreze oricărui client nou sau vechi, că ne dorim să ne îmbunătățim permanent serviciile de consultanță, vânzare și post-vânzare! Echipa noastră de vânzări este instruită periodic în tehnici de vânzări și abilități de comunicare, inclusiv expertiză tehnică în diferite produse și tehnologii. Noi investim foarte mult în a face fiecare membru al echipei noastre într-un consilier de încredere pentru fiecare tip de client.

veloteca-magazin-nou-1.jpeg?x20673

De menționat că cei de la Veloteca au pornit într-o colaborare strânsă cu echipa de ciclism Carcover Racing Team, un subiect pe care-l vom aborda într-un interviu ulterior.

Adresă: BUCUREȘTI, sector 2, strada Ritmului numărul 18.


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...