Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    829
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    41.087

Vrei să faci școala moto, dar e iarnă? Nicio problemă!

Autentifica-te  
Motobikes

117 vizualizări

Dacă te-a apucat o poftă nebună să începi școala moto și nu mai ai răbdare până în primăvară, prietenii noștri de la Școala Moto AMI au o soluție perfectă: cursuri pentru categoria A într-o parcare subterană!

blg-moto-iarna-2018.jpg

Prietenii noștri de la Școala AMI au deja un istoric de neastâmpăr pe timp de iarnă, căci și-au găsit diverse locuri adăpostite pentru a continua activitatea în extrasezon și în anii trecuți. Dar acum au trecut la nivelul următor. Sau, ar trebui să spunem, la nivelul inferior, căci, în iarna aceasta, cursanții școlii vor putea face cursuri începând din ianuarie la nivelul -1 al parcării subterane de la AFI Cotroceni.

Avantajul? Dacă termini școala în timpul iernii, în martie, când va începe din nou sezonul de examene, vei putea să iei permisul și să te bucuri de un prim sezon moto cât se poate de lung. Ca de obicei, pentru cei interesați, AMI oferă un test-ride gratuit. Adică poți încerca puțin să mergi pe două roți, sub supravegherea și îndrumarea instructorilor, ca să vezi dacă-ți place și dacă vrei să continui.

Școala include 26 de ore, între care 14 vor avea loc în poligonul din parcarea subterană de la AFI Cotroceni, încă 10 ore în trafic, apoi două ore de acomodare pentru examen în poligonul din Electronicii. Școala AMI îți oferă și echipament (cască, armură, mănuși, genunchiere). Tu trebuie să vii doar cu pofta de a învăța și cu ghete sau bocanci care să-ți protejeze gleznele.

Se spune că omul înțelept face vara sanie și iarna car, așa că, dacă vrei să fii pragmatic, fii gata de pe acum pentru examenul moto din primăvară.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×