Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.790
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    214.772

Salonul Bicicletei 2019 va avea loc la Băneasa Shopping City, în martie

Autentifica-te  
freeriderro

101 vizualizări

Pregătește-te să pedalezi către Salonul Bicicletei 2019. Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 29-31 martie, in parcarea centrală din Băneasa Shopping City, unde se reunesc marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România. Poți găsi biciclete de utlima generație și biciclete pentru incepători, toate variantele si tipurile de bicicleta intr-un singur loc.

salonul-bicicletei-2019.png?x20673

Testează în premieră noile modele de biciclete 2019, te așteptăm să pedalezi si să compari aproape 1.000 de biciclete, trotinete, patine, hoverboard-uri, carturi și stridere. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție. Electric este cuvantul de baza: biciclete electrice, trotinete electrice, accesorii și gadgeturi.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, găsește echipamentul de care ai nevoie sau cumpără un souvenir din Zona de Handmade si souveniruri. Copiii se vor distra pentru ca avem premii cadou, concursuri, rampe și circuitul cu carturi cu pedale.

Anul acesta pregătim special pentru voi circuit de pumptrack, saltea pentru sărituri și invităm sportivi de seamă și pe campionul national la bike trial.

Program:
Vineri, sambătă și duminică, 29 – 31 martie, 10:00-18:00

Mai multe informații:
www.facebook.com/SalonulBicicletei/

via Salonul Bicicletei


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×