Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.669
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    199.828

ROCAA MTB LIPOVA anunță data pentru ediția 2019

Autentifica-te  
freeriderro

44 vizualizări

A cincea ediție a competiției ROCAA MTB LIPOVA are loc în 2019 pe data de 13 aprilie. Anii trecuți au luat parte la competiție un număr constant de 270 de concurenți  atât din județul Arad, Timiș, Caransebeș, Bihor, Mehedinți și Hunedoara, dar și din Franța, Ungaria, Serbia.

Traseul este unul pitoresc, pe dealurile Lipovei, Sistarovatului, la începutul primăverii unde piesajele naturii renasc pentru a oferi o amintire de neuitat. Ca și anul trecut plecarea se face din parcarea aflată în Băile Lipova. Traseul este unul clasic de mountain bike, de dificultate medie, cu 6 urcări accesibile oricărui participant și 4 coborâri principale, traseul suferind mici modificări față de anii precedenți.

ROCAA-MTB-LIPOVA-2019.jpeg?x20673

În preambulul compeției se va desfășura sedința tehnică aferentă cursei începând cu ora 10:00 iar startul compeției se va da la ora 10:30. Concursul va avea parte de o cronometrare electronică, premii și multă distracție. Traseul competiției va fi marcat ca și anul trecut, cu panglici specifice, indicatoare iar pe zonele periculoase vor fi semnalizări specifice pentru a preîntâmpina posibilele accidentări.

ROCAA-MTB-LIPOVA-2019-02.png?x20673

Participanții trebuie să aibă cunoștințe minime de MTB, iar pentru cei sub 18 ani, pentru a putea participa la competiție, părinții sau tutorele lor în unele cazuri, vor complete o fișă de responsabilitate. Deasemnea ceilalți participanți vor complete o declarație pe propria răspundere deoarece oricât de precauți ar fi organizatorii, există cazuri când se pot întâmpla accidentări.

ROCAA-MTB-LIPOVA-2019-03.png?x20673

Înscrierile și toate informațiile necesare, formulare de înscriere, declarații pe propria răspundere, detalii despre taxa de înscriere le găsiți pe pagina de facebook a evenimentului ROCAA MTB LIPOVA.

Cei înscriși online vor primi pachetul de Start ce va cuprinde, pe lângă clasicele produse și un tricou personalizat cu competiția ROCAA MTB LIPOVA.

ROCAA-MTB-LIPOVA-2019-04.png?x20673


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×