Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    707
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    29.835

[VIDEO] Motocicleta zburătoare! Francezii de la Lazareth au realizat o motocicletă/quadrocopter

Autentifica-te  
Motobikes

124 vizualizări

Prima motocicletă zburătoare din lume a fost prezentată de producătorul francez Lazareth. Construită de renumitul fabricant de motociclete custom și inovator Ludovic Lazareth, motocicleta, cu numele de cod LMV 496, are patru turbine montate în centrul roților.

LMV 496 este o motocicletă zburătoare care are patru turbine JetCat care ajung la turația de 96.000 rpm, montate în centrul fiecărei roți. Astfel, vehiculul poate funcționa ca o motocicletă convențională sau se poate transforma într-o aeronavă.

Siguranța pilotului pentru primele zboruri de test i-a fost încredințată unui alt producător francez renumit, Furygan, care a furnizat combinezonul dintr-o bucată. Scopul creatorului motocicletei a fost să lucreze cu parteneri cunoscuți pentru experiența în domeniu și pentru pasiunea pentru inovație. Astfel, Furygan a dezvoltat combinezonul pentru riderul-pilot al acestui prototip.

5c9b96399424d4.73622491.jpg

Lazareth este cunoscut în toată lumea pentru motocicletele bizare și extreme pe care le produce. Acum ceva vreme, de exemplu, a prezentat LM847, o motocicletă cu motor V8 de Maserati. Iat-o mai jos:


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×