Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.576
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    362.037

Premieră: asigurare gratuită (distrugere/furt) pentru bicicletele DHS/Devron

Autentifica-te  
freeriderro

90 vizualizări

Vești bune, în premieră pentru piața din România, de la DHS Bike Parts: aceștia vor acorda o asigurare gratuită tuturor clienților care achiziționează o bicicletă cu roți de 26 inch (sau mai mare), au 18 ani împliniți și care au domiciliul în România!

bikesig.jpg?x20673

DHS Bike Parts, cel mai mare vânzător de bicicletele pe piața internă și totodată, distribuitorul mărcilor Devron și DHS, propune începând cu această primăvară un nou produs, Bikesig – oferit desigur, în exclusivitate, doar clienților săi. Proiectul este realizat împreună cu compania Asirom Vienna Insurance Group, iar polița va acoperi atât daune parțiale sau totale cât și furtul. Bikesig te asigură suplimentar și împotriva unor evenimente neplăcute, precum incendiile, inundațiile, accidentele rutiere sau chiar în caz de vandalism.

promobun.jpg?x20673

Ca să beneficiezi de această asigurare trebuie să achiziționezi o bicicletă DHS/Devron cu roți de minim 26 de inch, din magazinele DHS sau Cicletărie, iar astfel vei intra gratuit în posesia unei asigurări timp de 1 an. În viitorul apropiat, Bikesig se va oferi gratuit și bicicletelor achiziționate online prin site-ul afisport.ro, iar ulterior se va implementa acordarea acestei asigurări gratuite tuturor clienților de biciclete DHS și Devron, achiziționate prin oricare dealer autorizat DHS Bike Parts.

via DHS Bike Parts


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×