Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.066
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    250.941

TRP ar putea lansa o transmisie proprie 1×12

Autentifica-te  
freeriderro

54 vizualizări

TRP-derailleur-shifter-spy-shots-moutainZvonurile umblă deja de ceva vreme că TRP vor să intre pe piața transmisiilor cât de curând cu schimbătoarele și manetele proprii. Aaron Gwin a folosit câteva versiuni de schimbător scurt de DH iar anul acesta la Sea Otter au fost prezente mai multe biciclete ce foloseau ceea ce pare să fie un schimbător 1×12.

TRP-Derailleur-shifter-spyshot-Sea-OtterTRP-Derailleur-shifter-spyshot-Sea-OtterBicicleta lui Aaron a fost prezentă, cu transmisia camuflată cu… bandă izolatoare. Dar nu e greu de imaginat despre ce e vorba. În imagine, bicicleta e echipată cu caseta e*thirteen TRS+ 9-46 de 12 pinioane și aparent cu o manetă TRP, una dintre modelele prezente prin expoziție.

TRP-derailleur-shifter-spy-shots-moutainO altă bicicletă a avut schimbătorul și maneta împerecheate cu o casetă SRAM Eagle 12. Incripționate cu tr12, probabil că e un model de trail pe 12 pinioane.

TRP-Shifter-spy-shot-Sea-Otter-2019-BikeManeta TRP are padela cu un material interesant pe ea, ceva ce pare destul de moale. Sistemul de funcționare pare să fie cu dublă acționare cu degetul mare, în stilul SRAM.

TRP-derailleur-shifter-spy-shots-moutainToate schimbătoarele au o manetă ce pare a fi pentru ambreiaj. Varianta tr12 e cea mai bine finisată, cu un simbol lock pe manetă.

TRP-derailleur-shifter-spy-shots-moutainTRP-derailleur-shifter-spy-shots-moutainBicicleta avea o echipare interesantă, cu casetă Shimano XTR 12 10-51t, manetă SRAM X01 și foaie Eagle.

TRP-derailleur-shifter-spy-shots-moutainTRP nu a oferit niciun detaliu sau confirmare despre faptul că ar testa o transmisie, dar probabil că aceasta va fi făcută publică foarte curând. E bine că TRP încearcă să o pună la punct înainte de lansare!

Fotografiile și informațiile sunt de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×