Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.289
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.525

Pivot Phoenix 29 pentru DH se apropie de lansarea pe piață

Autentifica-te  
freeriderro

102 vizualizări

Pivot-Phoenix-29-dh-bike-prototype-ReynoNu e niciun secret că Pivot lucrează la un nou model de DH. Acesta e proiectat să facă cei mai rapizi rideri din lume mai rapizi decât au fost vreodată, așa că folosește roți de 29, în pas cu tendințele din Cupa Mondială unde fiecare avantaj mic este exploatat. Bicicleta nu e încă gata de producție, însă a fost afișată în forma actuală la Sea Otter Classic iar cei de la Bikerumor au făcut câteva poze.

Chiar dacă s-a păstrat sistemul de suspensie DW Link, triunghiul față arată diferit decât la versiunea 27.5, downtube-ul fiind drept iar brațul superior al suspensiei fiind în fața seat tube-ului.

Pivot-Phoenix-29-dh-bike-prototype-ReynoPivot-Phoenix-29-dh-bike-prototype-ReynoSe pare că există niște piese excentrice folosite la pivotul superior. Amortizorul nu mai e la fel ca la modelul de 27.5, fiind se pare un model trunion.

Pivot-Phoenix-29-dh-bike-prototype-ReynoPivot-Phoenix-29-dh-bike-prototype-ReynoPivot-Phoenix-29-dh-bike-prototype-ReynoBicicleta rulează pe jante prototip din carbon Reynold de 29, probabil un viitor model pentru DH.

Pivot-Phoenix-29-dh-bike-prototype-ReynoSuspensia față e asigurată de o furcă Fox 49. Pivot nu a anunțat încă o dată de lansare, dar Cupa Mondială de DH este foarte aproape.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×