Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    704
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    29.567

[GALERIE FOTO] SMAEB 2019 în imagini

Autentifica-te  
Motobikes

116 vizualizări

Ediția 2019 a deja clasicului Salon Moto, Accesorii și Echipamente București (SMAEB) a avut loc în weekendul care tocmai s-a terminat, la Romexpo. Iată câteva imagini de la standurile expozanților.

21-Aprilie-2019-SMAEB-356.jpg

Motocicleta lui Valentino Rossi (sau, mai degrabă, o replică a ei) a fost prezentă în standul Yamaha, spre bucuria fanilor Doctorului.

foto: Claudiu Ionescu

Salonul Moto 2019 a fost parcă o idee mai puțin populat decât în alți ani, atât în privința vizitatorilor, cât, mai ales, a expozanților. Anul acesta salonul a ocupat un singur pavilion și, deși câteva dintre mărcile notabile s-au etalat în standuri impozante și foarte bine amenajate, au și lipsit nume destul de importante de pe piață (printre ele – Kawasaki, KTM, Suzuki și Triumph).

21-Aprilie-2019-SMAEB-53.jpg

BMW S 1000 RR 2019: 10 kg în minus, 207 CP și un look pe măsură. Aici în varianta M, cu jante din fibră de carbon.

Printre noutățile așteptate la noi în țară s-au remarcat în principal BMW S 1000 RR, Moto Guzzi V85TT, Honda Gold Wing, Harley-Davidson FXDR 114 și Yamaha Tenere 700.

21-Aprilie-2019-SMAEB-81.jpg

Honda Monkey 125 – legendara motocicletă de dimensiuni mici revine cu tehnologie modernă, dar cu același look „cool”.

În rest, salonul a lăsat impresia unui eveniment bine organizat, cu suficient loc de parcare pentru riderii veniți în număr destul de mare din București, dar și de prin țară, plăcut amenajat și foarte bine gestionat. Dar ne-am fi dorit să vedem mai mult: mai multe mărci, modele, mai multe lucruri interesante. Anul acesta parcă a fost destul de sărac și în oferta de echipamente și accesorii, numărul de standuri care expuneau așa ceva fiind în notabilă scădere față de acum câțiva ani.

21-Aprilie-2019-SMAEB-89.jpg

Honda Gold Wing – apogeul tehnologiei în materie de touring: cutie automată cu șapte trepte, motor boxer cu șase cilindri, dotări ultra-complete. La 35.000 de euro.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×