Mergi la conţinut

Motobikes.ro

  • postări
    1.591
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    89.074

[VIDEO] Cazacu victorios în prima etapă MotoRC televizată, la Adâncata


Motobikes

284 vizualizări

Weekendul trecut a avut loc prima etapă de MotoRC din 2019, transmisă în direct de Telekom Sport 4. Astfel se marchează o premieră absolută în era modernă a sportului moto la noi în țară. Iată, mai jos, cum a arătat această primă etapă televizată, în varianta postată de MotoRC pe Facebook, fără comentariu.

Prima etapa de motociclism viteza filmata live in Romania.Ne bucuram de acest prim pas important, si promitem tuturor ca vom continua sa progresam :)Spectacolul va fi mai interesant cu fiecare etapa care trece.Ne vedem la START si pe TV 🙂

Publicată de Motorc – Romanian Motorcycling Competition pe Duminică, 21 aprilie 2019

Dacă în ultimele sezoane ne obișnuiserăm cu un marș de neoprit al lui Cătălin Cazacu (Racing Academy) spre victorie și spre titlu, anul acesta progresul făcut de Bogdan Vrăjitoru (CSM București) l-a luat pe nepregătite pe campionul en-titre. Bogdan s-a ținut aproape în spatele lui Cătălin câteva tururi, apoi l-a depășit și s-a distanțat ușor, respingând cu ușurință o încercare de revenire a timișoreanului în primul viraj (în urma căreia Cazacu aproape a ieșit în decor).

58442165_10157192165152277_7328593398284

Dar ghinionul a făcut ca Bogdan Vrăjitoru să intre în coliziune cu un pilot întârziat, lucru care i-a scos pe amândoi temporar de pe pistă, permițându-i lui Cătălin Cazacu să revină pe primul loc. Bogdan a tras tare și s-a apropiat din nou, dar cursa s-a terminat înainte ca sportivul din București să apuce să se lupte pentru victorie din nou. Astfel, Cătălin Cazacu a câștigat această primă etapă televizată din istoria campionatului, urmat de Bogdan Vrăjitoru, cu Ionuț Mistode (ASL Racing) pe ultima treaptă a podiumului.

58019424_10157192165182277_3021870239924

Foarte tare a impresionat debutantul George Catan, în șaua unui Ducati Panigale, acesta terminând al patrulea, foarte aproape de mult mai experimentatul Ionuț Mistode. Grila clasei Stock 1000 a fost foarte populată, cu 22 de piloți la start, dintre care 18 au terminat cursa.

La Stock 600, Adrian Petrovici a fost cel care a câștigat, urmat, mai aproape ca de obicei, de Florin Bârlădeanu, pe locul doi, și de Adrian Negru pe ultima treaptă a podiumului.

La Rookies 1000, Bebe Becheru a câștigat, după o luptă foarte strânsă cu Șerban Stăncălie, față de care a terminat la doar o jumătate de secundă în față. Ultima treaptă a podiumului i-a revenit bulgarului Tenyo Stoev.

La Rookies 600, tânărul Eduard Anton a avut câștig de cauză, cu timpi excelenți pentru nivelul său de experiență în competiții și cu un avantaj mare față de următorul clasat, Bogdan Neagoe. Locul trei i-a revenit lui Cristian Stoica.

foto: Sabin Malișevschi


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...