Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    141
  • comentarii
    5
  • vizualizări
    42.650

Camarazi de drum

Autentifica-te  
NDX

308 vizualizări

http://www.blackhelmets.ro/2012/08/14/camarazi-de-drum/' send='false' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida+grande'>

Pentru ca a fost un an plin de evenimente mai mult sau mai putin fericite, o vara in care unii au facut primii pasi in lumea moto iar altii i-au facut pe ultimii…, un an in care am experimentat si cutreierat drumuri noi in tara si in afara, ne-am intalnit in drum spre munte sau am petrecut impreuna in Vama Veche si avand in vedere ca sezonul motociclistilor se apropie usor usor de final, meritam sa avem o zi in care sa ne intalnim, sa ne strangem mana prieteneste si sa ridicam un pahar plin in cinstea noastra, motociclisti si aventurieri pe doua roti.

Prin urmare propunem ca in data de 01 septembrie 2012 in jurul orelor 16:00 sa ne strange in numar cat mai mare in parcarea de la Fantana Miorita iar la ora 16:45 sa pornim la o plimbare domoala pe bulevardele din Bucuresti pe traseul Piata Presei – Piata Victoriei – Romana – Universitate – Piata Constitutiei – Piata Alba-Iulia- intoarcere in sensul giratori de la Alba –Iulia cu oprirea de final in rondul de la jumatatea bulevardului. De aici cei care nu au alt program va asteptam in club IRON incepand cu orele 21:00 ,unde o sa dam drumul la petrecere si voie buna cu muzica rock si vodka.

La petrecere se vor organiza concursuri cu premii… in bautura bineinteles… si premii pentru cel mai alcoolizat participant, pentru ca avem in dotare un alcooltest si nu ne este teama sa il folosim.

Practic o sa fie o un mars motorizat pe strazile din bucuresti prin care indemnam la unitate, solidaritate si responsabilitate in randul motociclistilor si cerem mai multa atentie din partea soferilor pe care i-am evitat la limit ape parcursul miilor de km facuti in timpul verii, mars care se va incheia cu un chef de zile mari, ca pentru o zi a motociclistului roman care a reusit sa supravietuiasca inca unui sezon si care a reusit sa stranga amintiri placate in compania altor camarazi de drum.

Ne vom deplasa cu viteza redusa 30-40 de km astfel incat sa ne facem vazuti si auziti fara sa deranjam prea mult traficul.

Ca si reguli de participare :

-intre orele 16:00- 16:30 toti participantii trebuie sa fie prezenti la locul de intalnire

-la ora 16:45 ne vom pune in miscare pe traseul stabilit, incolonati pe banda 1

-viteza medie de deplasare va fi de 40km/h

-deplasarea se va face doar pe banda 1

-fara teribilisme, dat pe o roata, agresivitate fata de soferi sau alti participanti, toate divergentele pe care le aveti le lasati acasa. Vrem sa ne facem auziti, vazuti si apreciati pentru mandria si onoarea de a fi motociclist, nu sa creem panica.

-pe intreg traseul in afara coloanei pe partea stanga (banda 2) se vor afla mai multi motociclisti responsabili cu siguranta particiantilor care vor avea grija sa fie evitate evenimentele nedorite.

-obligatia participantilor este sa opreasca si sa se puna in miscare la semnalul motociclistilor responsabili cu siguranta, precum si sa respecte celelalte indicatii date, ceilalti participanti sunt rugati sa ramana in coloana.

-odata pusi in miscare motocicleta din spate nu o va depasi pe cea din fata. Distanta intre motociclete trebuie sa fie una care sa ofere siguranta iar pozitionarea pe banda se va face in zig-zag.

-nu cred ca ne vom opri la semafoare, deplasarea se va face impreuna cu politia rutiera si speram sa obtinem culoar de libera trecere .

-este interzis comportamentul antisocial, scandarea diverselor lozinci care nu au legatura cu aceasta activitate, adresarea de injurii sau ofense pietonilor sau altor participanti la trafic.

-toti participantii sunt rugati sa isi ia masuri de siguranta privind combustibilul si starea de functionare a motocicletei.

-dupa incheierea marsului defluirea se va face individual, fiecare cu ce treaba mai are.

In cel mai scurt timp vom publica si doua sau trei modele de imprimeu pentru cei care doresc sa aiba un semn distinct pe perioada marsului si nu numai.

Avand in vedere experienta evenimentului din 28.aprilie.2012 care a iesit exceptional speram sa ne insotiti si de aceasta data, sa participati in numar cat mai mare si sa incheiem programul cu un pahar ridicat in cinstea celor ce au fost, in cinstea celor care sunt si in cinstea celor care vor face pasul spre doua roti si sa transformam o zi de sambata intr-o petrecere a motociclistilor, o zi a motociclistului.

Vizualizare hartă mărită

http://www.blackhelmets.ro/2012/08/14/camarazi-de-drum/' send='false' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida+grande'>

Sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×