Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    758
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    34.943

Zoltan Ordog progresează la nivel internațional în motocros

Autentifica-te  
Motobikes

69 vizualizări

Foarte tânărul Zoltan Ordog a fost selectat pentru Masterclass-ul bLU cRU din noiembrie, ca parte a programului Yamaha pentru promovarea tinerelor talente în motocros, după o cursă superbă la Assen, în Olanda.

START-BLUCRU-SAT-MOTOCROSS-GP-19-IT-2018

Weekendul 30 septembrie – 2 octombrie, maestrul motocrosist Adrian Răduță s-a deplasat în Olanda, la Assen, alături de elevii săi Zoltan Ordog, Mario Popovici și Ioan Chiujdea, pentru superfinala YZ bLU cRU FIM Europe Cup, o competiție de motocros organizată de Yamaha pentru promovarea tinerelor talente, destinată exclusiv riderilor care au terminat în primii trei în clasament în competițiile naționale.

WhatsApp-Image-2019-09-28-at-21.25.18.jp

Cei trei s-au descurcat excelent, iar Zoltan Ordog a fost selectat din postura de wildcard la clasa YZ85 pentru un Masterclass YZ bLU cRU Cup, în care va fi antrenat de piloți oficiali Yamaha, precum Jeremy Seewer și Gautier Paulin, pentru a ajunge la următorul nivel. În urma acestui Masterclass, un pilot va fi selectat pentru a primi suport de uzină de la Yamaha sezonul următor și tânărul Zoli ar putea fi acela.

Masterclass-ul va avea loc în Spania, între 18 și 20 noiembrie. Go, Zoltan! Și felicitări antrenorului, Adi Răduță, și familiei Ordog!


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×