Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    758
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    34.765

BMW pregătește un F 850 R pentru EICMA

Autentifica-te  
Motobikes

66 vizualizări

Una dintre cele patru noutăți pe care bavarezii le pregătesc pentru salonul EICMA de la Milano de luna viitoare va fi naked-ul de cilindree medie F 850 R.

bmw-f850r-brevetto-03.jpg

Din nou, instituțiile guvernamentale sunt cele care scapă porumbelul: în acest caz este vorba despre registrul de brevete brazilian, unde producătorul bavarez a depus brevetul pentru noul naked, conform colegilor americani de la RideApart.

bmw-f850r-brevetto-04.jpg

Actualul F 800 R este neschimbat din 2016 încoace și nu a fost anunțat ca model oficial pentru gama 2020, deci e clar că ori va dispărea, ori va fi schimbat. Acum lucrurile devin mai clare decât oricând: BMW are de gând să introducă noul motor de 850 cmc, apărut pentru prima dată anul trecut, pe F 850 GS și F 850 GS Adventure și pe modelul naked.

bmw-f850r-brevetto-02.jpg

Estetica pare preluată în mare parte de la actualul R 1250 R, cu masele amplasate mai spre partea din față și linii mai sportive și mai ascuțite. Farul seamănă foarte mult cu cel al fratelui mai mare. Cadrul pare și el complet diferit de cel al lui F 800 R, iar rezervorul pare amplasat în poziția convențională (nu sub șa, ca la F 800).

bmw-f850r-brevetto-01.jpg

Fiind vorba de un model de nouă generație, putem să ne așteptăm la un plus de tehnologie, mai ales pe partea de electronică (display TFT, ride-by-wire, moduri de pilotaj, cruise control etc.)

Debutul oficial va avea loc, evident, la EICMA, peste aproximativ două săptămâni.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×