Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.424
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    337.977

Airborne Gnome e o bicicletă fără pedale de copii cu anvelope de 3.0

Autentifica-te  
freeriderro

46 vizualizări

Airborne-Gnome-balance-bike-3-inch-wide-Bicicletele fără pedale pentru copii s-au înmulțit pe piață, dar unele ies clar în evidență. Este cazul modelului Airborne Gnome care folosește anvelope imense în micul cadru.

Airborne-Gnome-balance-bike-3-inch-wide-În locul anvelopelor standard ieftine sau chiar a roților din plastic de pe unele modele, bicicletele Gnome au montate anvelope late de 3.0. Și mai impresionant e că acestea sunt montate pe jante din aluminiu de 40 mm lățime pentru a le oferi profilul corect. Roțile sunt dotate cu valve schrader curbate ce fac mai ușoară umflarea roților de 12 inch.

Airborne-Gnome-balance-bike-3-inch-wide-În rest, bicicleta e construită să fie mai rezistentă decât alte modele similare, cu cuvete fără filet de 1 inch și o pipă de 40 mm cu prindere de ghidon de 31.8 mm, ghidonul fiind riser din aluminiu 6061-T6.

Airborne-Gnome-balance-bike-3-inch-wide-Dacă cadrul e construit din aluminiu foarte ușor, furca e din oțel rezistent, ambele având dropout-uri de 3/8 inch. Acestea corespund cu axul din oțel cromat al butucilor roților și ar trebui să ofere o rezistență excelentă. Gnome are o greutate puțin sub 5 kg, șaua se poate regla la o înălțime între 31.75 și 36.2 cm iar prețul este de 159.95$, fiind disponibilă în culorile negru sau galben.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×