Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    612
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    52.390

EICMA 2019 își deschide porțile marti 5 noiembrie

Autentifica-te  
Tiberiu Troia

140 vizualizări

EICMA 2019, cea de-a 77-a ediție a evenimentului cu o istorie de peste 100 de ani, este cea mai importantă expoziție de motociclete.

EICMA 2019

Gazduită de Italia, țara cu cel mai avizat public, aducând cel mai mare număr de expozanți, de producători, vizitatori și reprezentanți ai presei,  EICMA, Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accesori, s-a născut în anul 1914 și a rezistat cu întreruperi datorate celor două războaie mondiale, unor crize economice, revoluții și tulburări sociale, pentru că se adresează pasiunii.

În acest an, EICMA 2019 este cea de-a 77-a ediție și se anunță o ediție record, după câțiva ani în care majoritatea producătorilor de motociclete au înregistrat câțiva ani consecutivi de creștere a vânzărilor.

Chiar dacă principalii jucători sunt prezenți cu standuri la toate marile expoziții, cele mai importante noutăți sunt aduse de obicei aici, la Milano.

Am fost pentru prima dată la această manifestare cu vreo 20 de ani în urmă și îmi aduc aminte senzația trăită atunci.

E greu de exprimat în cuvinte.

Nu știi la ce să te uiți mai întâi, informația te copleșește, mărci de care nu ai auzit, indiferent de cât de informat ești, produse noi care te uimesc la fiecare ediție.

Cea mai sigură soluție ca să poți rămâne cu ceva, după kilometri de standuri, este să te informezi înainte de a intra, să stabilești producătorii sau produsele care reprezintă o prioritate pentru tine, să localizezi standurile respective în expoziție și să le vizitezi la început.

O singură zi nu-ți ajunge, nu înțelegi nimic.

Îți trebuie cel puțin două zile, de dimineață până seara, ca să ai o idee despre ce se află acolo, după care ar fi utilă o a treia zi, pentru o plimbare de plăcere printre miile de minunății pe care le poți admira.

Asta mă așteaptă pe mine săptămâna viitoare, cu singura diferență că eu nu mă voi plimba ca să casc ochii, ci voi încerca să surprind principalele noutăți de acolo, ca să vi le prezint și voi încerca să întâlnesc vedete din lumea motociclismului internațional, ca să le smulg un interviu.

Așadar, săptămâna viitoare, EICMA 2019 va fi evenimentul principal al lumii moto și ochii tuturor vor fi ațintiți pe premierele care vor fi prezentate acolo.

EICMA 2019

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.


Vezi articolul integral

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×