Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.427
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    338.736

Speedvagen Bourbon King Disc OG va fi produsă în doar… 8 exemplare

Autentifica-te  
freeriderro

106 vizualizări

Speedvagen-Bourbon-King-Disc-OG-disc-braSpeedvagen a anunțat o ediție mega-extra-giga limitată a modelului Disc OG, construită cu componente Chris King culoarea bourbon. Numită Bourbon King Disc OG, doar… 8 exemplare vor fi produse, acestea fiind disponibile în 4 mărimi și trei scheme de culoare.

Speedvagen-Bourbon-King-Disc-OG-disc-braPartea exclusivistă a modelului special Speedvagen este folosirea pieselor Chris King în culoarea bourbon. Compania spune că a reușit să obțină doar 8 seturi de componente în această culoare, motiv pentru care ediția va fi produsă într-un număr extrem de limitat de bucăți.

Speedvagen-Bourbon-King-Disc-OG-disc-braVor fi disponibile 3 culori: Mustard, Sage și Oxblood.

Speedvagen-Bourbon-King-Disc-OG-disc-braButucii Chris King Bourbon R45D sunt legați la jantele HED Belgium Plus Eroica. Frânarea e asigurată de frânele hidraulice Shimano Ultegra, cu schimbarea vitezelor mecanică, dar există opțiunea de upgrade la Di2 sau SRAM.

Speedvagen-Bourbon-King-Disc-OG-disc-braRulmenții monoblocului sunt modelul extrem de drumos Chris King Bourbon T47.

Speedvagen-Bourbon-King-Disc-OG-disc-braDirecția e asigurată, evident, de un set de cuvete Chris King Bourbon. Furca e ENVE disc road cu spațiu pentru anvelope de 32 mm.

Speedvagen-Bourbon-King-Disc-OG-disc-braChiar dacă geometria de mai sus prezintă 5 mărimi, Speedvagen a anunțat că doar 4 vor fi disponibile, între 52 și 58.

Speedvagen-Bourbon-King-Disc-OG-disc-braO garanție de 500$ e necesară pentru a rezerva una dintre cele 8 biciclete, prețul total final fiind de 7250$, cu posibilitatea de upgrade contra cost. Livrarea va avea loc la 2-3 luni de la plasarea comenzii.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×