Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    756
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    34.532

BMW pregătește o motocicletă electrică

Autentifica-te  
Motobikes

62 vizualizări

Niște brevete înregistrate de BMW lasă să se întrevadă ce ne pregătesc bavarezii în viitor – un model propulsat electric.

bmw-elettrica-f900r.jpg

Deși nu le prea vedem pe stradă, scuterele electrice BMW C evolution sunt unele dintre cele mai avansate vehicule cu emisii zero produse vreodată. Introduse la vânzare poate ceva prea devreme pentru nivelul general de acceptare al vehiculelor electrice (și la un preț destul de piperat), C evolution nu a avut succesul scontat, dar se pare că bavarezii nu renunță la ideea de motocicletă electrică, ci dimpotrivă. Trebuie spus și că BMW are experiență serioasă în materie de vehicule cu propulsie electrică și hibridă de la mașinile din seria „i”.

20191121-175158499-3573.jpg

Recent, BMW a brevetat niște idei interesante pentru vehicule electrice pe două roți, precum carcasa acumulatorilor care devine parte structurală a cadrului, în ceea ce ar putea fi prima motocicletă electrică produsă vreodată de BMW.

Această carcasă a acumulatorilor pare realizată din straturi de diferite metale (aluminiu și titan) și kevlar. Lagărul furcii pare integrat în această carcasă, la fel ca prinderea amortizorului spate. Geometria motocicletei pare să ducă cu gândul la un F 900 R sau, oricum, un soi de naked sportiv compact. Dacă va fi un astfel de model, va concura direct cu Zero SR/F și cu Harley-Davidson LiveWire.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×