Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    141
  • comentarii
    5
  • vizualizări
    42.592

Camarazi de drum

Autentifica-te  
NDX

326 vizualizări

http://www.blackhelmets.ro/2012/09/02/camarazi-de-drum-2/' send='false' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida grande'>

Pentru ca in data de 28 aprilie am organizat un mars prin capitala , de data aceasta am zis ca nu ar strica sa incercam ceva inedit, un mars in afara orasului, pe unul din cele mai aglomerate drumuri de week-end, DN1.

Am studiat datele problemei si in sedinta Blackhelmets am decis sa ne apucam de treaba asa ca am inceput sa punem pe hartie fiecare sarcina si activitate pe care urma sa o desfasuram. Am inceput sa umblam dupa autorizatii si sa facem evenimentul public.

A sosit si ziua de 1 septembrie. Ora 3, organizatorii sunt prezenti la locul de intalnire si odata cu noi si primul echipaj de politie care urma sa ne insoteasca si sa ne acorde sprijin in deplasare sau in caz de eveniment nefericit.

Impreuna cu camarazii nostrii din Dacii Liberi si Free Riders am stabilit ce pozitii ne ocupam in deplasare, locurile de stationare si cateva chestiute organizatorice.

Pe la ora 15:30 deja incepeau sa soseasca participantii, fie singuri, fie in grupulete organizate, nerabdatori sa inceapa activitatea.

La 16:30 ne-am pus in miscare, escortati de motopolitisti si echipaje ale politiei rutiere care vegheau sa nu fim agresati de vreun sofer agresiv.

Ne-am deplasat cu o viteza de 30-50km/h pana la iesirea din Otopeni unde ne-am postat de o parte si alta a carosabilului pentru a le face o primire si ai atentiona pe soferii care intra in oras despre existenta noastra si pentru a-i comemora pe prietenii nostrii motociclisti care in urma cu 2 saptamani au decedat in urma unui accident rutier in acel loc.

Pe la 17:20 am format coloana si ne-am pus in miscare spre Bucuresti, incheind manifestul tot la fantana Miorita.

Nu au fost evenimente negative iar marsul s-a desfasurat exceptional.

Multumim pentru participare si sustinere si va asteptam sa participati si pe viitor la campaniile viitoare pe care le vom desfasura.

Sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×