Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.420
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    337.559

Paie din titan pentru băut din bidon de la Silca

Autentifica-te  
freeriderro

49 vizualizări

Silca-titanium-straw-set-5-1068x712-1024Când ai zice că lucrurile în lumea bicicletelor aero nu pot fi mai exclusiviste, iată că apare câte un produs care să dărâme mitul. Silca a anunțat paiul cu cea mai mare durată de viață din lume, un set fabricat integral din titan! Materialul folosit este cel rămas în urma producției bidonului Sicuro, astfel materialul brut fiind folosit în proporție de 99.9%. Paiele sunt finisate manual și vopsite în 4 culori.

Silca-titanium-straw-set-6-1024x311.jpgSilca produce multe accesorii interesante și depășește limitele ciclismului. Noul set de paie nu e ceva inovator, dar este ecologic deoarece folosește material care altfel ar fi fost aruncat, rezultatul fiind cele mai reutilizabile paie existente pe piață!

Silca-titanium-straw-set-2-883x1024.jpgPur și simplu ideea a venit optimizând folosirea materialului. După ce într-o primă fază s-a reușit reducerea deșeurilor prin optimizarea prelucrării materialelor folosite pentru bidon, acum și ultimele resturi de material sunt folosite pentru aceste paie. Practic pierderile reprezintă doar pulberea rămasă în urma tăierii.

Silca-titanium-straw-set-8-1024x304.jpgTubul are diametrul de 6.35 mm, e fabricat din titan 3/2.5 și are lungimea de 21.6 cm. Silca spune că modelul rainbow de mai sus e colorat manual așa că nu vor exista două paie identice.

Silca-titanium-straw-set-1-800x1024.jpgSetul include un pai drept și unul curbat, ambele pot fi spălate la mașina de vase iar prețul pentru un set este de 30$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×