Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.143

BenjiLock by Hampton e un lacăt de bicicletă cu deschidere cu amprentă

Autentifica-te  
freeriderro

44 vizualizări

Benji-by-Hampton-smart-lock-fingerprint-O veste bună pentru cei ce mereu își pierd cheile de la lacătul bicicletei sau uită combinația de la cifru. Noul BenjiLock by Hampton se deschide la fel de ușor ca un smartphone, doar cu amprenta.

Benji-by-Hampton-smart-lock-fingerprint-BenjiLock a fost lansat zilele acestea la Consumer Electronic Show și se deschide fie cu amprenta, fie cu cheia dacă proprietarul nu vrea să își dea jos mănușile. Lacătul este protejat împotriva intemperiilor după norma IP-65 și este alimentat de o baterie Li-Ion reîncărcabilă pe USB. O singură încărcare ar trebui să ofere 6 luni de autonomie iar lacătul poate memora 10 amprente diferite, ceea ce îl face utilizabil de întreaga familie.

Benji-by-Hampton-smart-lock-fingerprint-Lacătul e oferit în 2 dimensiuni, ambele rezistente la tăiere și găurire. Prețul lor este de 69, respectiv 79$.

Benji-by-Hampton-smart-lock-fingerprint-Gama BenjiLock include mai multe tipuri de lacăte, unele compatibile TSA și chiar și yale de dulap, toate cu deschidere cu amprentă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×