Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.279
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    300.920

Cursiera aero Orro Venturi Evo vine în 2020 cu un preț foarte bun

Autentifica-te  
freeriderro

45 vizualizări

2020-Orro-Venturi-Evo-road-bike_affordabProducătorul britanic Orro a lansat o nouă versiune mai accesibilă a modelului lor de cursieră aero de top din carbon Venturi STC. Cu același aspect, comportament și performanță ca modelul anterior, realizată cu aceleași matrițe dar cu o nouă structură a straturilor de carbon UD, noul model Orro Venturi Evo echipat cu grupul complet Shimano 105 cu discuri hidraulice este cu doar 100 de Lire Sterline mai scump decât cadrul gol al modelului original.

2020-Orro-Venturi-Evo-road-bike_affordabBazată pe succesul modelului aero Venturi STC, noul Venturi Evo 2020 moștenește aceleași caracteristici și forme ca originalul, dar cu o structură a carbonului revizuită pentru reducerea costurilor. Noul cadru Evo este construit din fibre mai ieftne, fiind folosite trei tipuri de carbon UD în comparație cu modelul STC care folosește carbonul britanic de top Spread Tow Carbon (STC). Orro nu a anunțat greutatea modelelor STC și Evo, dar se poate presupune că modelul mai ieftin adaugă câteva sute de grame, oferind în schimb un echilibru foarte bun între confort și rigiditate.

2020-Orro-Venturi-Evo-road-bike_affordabModelul Evo păstrează formele aero ale versiunii originale STC, cu detalii optimizate cum e trecerea de la furcă la downtube, headtube-ul în formă de clepsidră, tăietura pentru roata din spate, seatstay-urile coborâte, prinderea ascunsă pentru tija de șa și aceiași tijă de șa proprie ce e folosită și pe modelul original. Desing-ul clasic de șosea păstrează o limită maximă de 28 mm a anvelopelor, fiind folosite frâne cu prindere flat mount iar roțile având ax thru de 12 mm cu manete demontabile Switch.

2020-Orro-Venturi-Evo-road-bike_affordabScopul modelului Evo este prețul redus, iar Orro Venturi Evo este disponibil exclusiv în culoarea gri lucios și echipat cu grupul complet Shimano 105 R7020 mecanic/hidraulic, prețul fiind de doar 2100 Lire pentru o bicicletă, cu doar 100 de lire mai mare decât prețul pentru vechiul cadru gol.

2020-Orro-Venturi-Evo-road-bike_affordabFiind folosite aceleași matrițe, Venturi Evo păstrează geometria de șosea de competiție ca modelul original Venturi și e disponibil în 4 mărimi, între S și XL.

2020-Orro-Venturi-Evo-road-bike_affordabBicicletele Orro sunt disponibile în magazinele proprii britanice dar și în magazine online mari, cu distribuție internațională. Pentru mai multe informații accesați pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×