Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    33
  • comentarii
    3
  • vizualizări
    22.000

O mie trei sute de kilometri de lejeritate

Autentifica-te  
Caniggia

211 vizualizări

traseu1.jpg

După accident am avut unele rezerve în a mai parcurge distanțe serioase pe motor. Rezerve ce au ținut de mersul pe ploaie, căci pe uscat mă simt bine, la fel ca înainte. Așadar, am testat piața meteo pentru o săptămînă uscată și am plecat din București pe 12 septembrie pentru o săptămînă de reacomodare cu mobra. Lucruri demne de notat?

Porțiunea de pînă la Adjud a început să mă deranjeze serios. DN2 este un drum pe cît de drept și de facil pe atît de periculos. Toată lumea merge cu viteză acolo, nu e loc de plimbare. De la Adjud pînă la Livezi am întîlnit unii dintre cei mai proști șoferi din România. Trei indivizi erau să mă atingă venind de pe contrasens.

Drumul pe care l-am făcut a fost unul pe care îl cunoșteam. În proporție de 80%. Am descoperit un drum neașteptat de bun de la Botoșani pînă spre limita cu județul Iași, prin lunca Jijiei, dar și niște peisaje geniale între Suceava și Gura Humorului.

Am constatat că dacă merg potolit motocicleta mea consumă foarte puțin. Am scos un consum mediu undeva la 4.7 la suta de kilometri și abia acum încep să îmi dau seama că atunci cînd am fost în Grecia am avut un consum și mai mic. pe la 4.1 – 4.5.

Deși nu cred că o să fie ultima ieșire mare a anului constat cu amărăciune că am o grămadă de făcut la motor pentru sezonul următor. Kit de lanț, rezolvat partea estetica a rezervorului, capete de ghidon, suport de număr, parbrizul. Bani și distracție.

DSC03198.jpg DSC03199.jpg

DSC03205.jpg DSC03210.jpg

DSC03222.jpg DSC03221.jpg

DSC03217.jpg DSC03204.jpg

Source

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×