Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    800
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    38.014

Yamaha, pianul și motocrosul [VIDEO]

Autentifica-te  
Motobikes

75 vizualizări

Rareori vezi piloți de motocros făcând spectacol pe o coloană sonoră de muzică clasică. Și mai rar se întâmplă ca acea muzică să fie interpretată chiar de un motocrosist, la pian.

Sub titlul „Two Yamahas, One Passion”, Yamaha Motor Europe a publicat un film interesant, în care elvețianul Jeremy Seewer, vicecampion mondial la motocros în 2019, își surprinde colegii de echipă Arnaud Tonus și Gautier Paulin în timp ce aceștia se antrenau pe circuit cu o interpretare surprinzător de bună a bucății „Fur Elise” a lui Beethoven, la un pian Yamaha, evident.

cq5dam.web_.2000.2000.jpeg

Se pare că Seewer a exersat mult la pian în copilărie, dar a renunțat pentru a se dedica în întregime carierei în motocros. Pilotul elvețian în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai rapizi piloți de motocros din lume, dar încă mai știe să atingă elegant clapele unui pian.

Seewer nu este singurul pilot care a renunțat la pian pentru o carieră în motorsportul pe două roți. James Toseland (care a rulat tot cu Yamaha, în ultimii ani de carieră, înainte să se retragă) este și el un pianist foarte bun și chiar a început o carieră în muzică alături de propria formație rock, odată ce s-a retras din competiții, în 2011. Formația nu a devenit pe cât de populară ar fi sperat fostul pilot britanic, dar muzica nu sună rău deloc. Judecați și voi:


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×