Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.544
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    557.465

Cutline: evoluția ochelarilor sport


freeriderro

155 vizualizări

Combinând configurația lentilei late, fără ramă, care cuprinde toată fața, cu lentilele fabricate cu tehnologii inovatoare și cu filozofia Rudy Project neschimbată de 30 de ani, Cutline este o adevărată operă de artă, fiind următoarea treaptă demnă a evoluției producătorului Italian.

8_20200108122729878-1024x499.jpg

TEHNOLOGIE DE VÂRF ÎN LENTILE

Lentilele Rudy Project ale modelului Cutline, fabricate cu tehnologie de vârf, combinând materiale avansate și tehnologii optice, asigură vedere extrem de clară.

Lentilele ImpactX care funcționează super rapid într-un interval de lucru deosebit de larg ne asigură în orice parte a zilei și în orice condiții meteorologice vedere corespunzătoare. În plus, datorită materialului de bază incasabil, oferă protecție oculară de neegalat.

De asemenea, ochelarii sunt disponibili și în varianta cu lentile Multilaser, care pe lângă aspectul cool, scad luminile sclipitoare în mod remarcabil.

RP_Live16.12.19_DM_06-1024x576.jpg

SCHIMBAREA LENTILELOR ÎN CÂTEVA CLIPE

Schimbarea lentilelor nu a fost niciodată atât de ușoară și rapidă! Datorită celui mai intuitiv sistem de lentile din toate timpurile, poți alege fără probleme dintre lentilele tale Cutline de câte ori simți nevoia. Doar apasă butoanele pe lateral și brațele se și detașează de pe lentilă!

2_20191218165927082-1024x1024.jpg

DEZABURIRE EXCELENTĂ

Datorită configurației Power Flow, pe lentila și brațele modelului Cutline găsești orificii de aerisire. Cu acestea am maximizat fluxul de aer din interiorul lentilei și am minimalizat șansele de aburire.

CONFORT DE NEEGALAT

Și modelul Cutline oferă confortul de neegalat obișnuit la ochelarii noștri de sport. Datorită configurației fără ramă a Cutline, precum și brațelor din material Grilamid, modelul este extrem de ușor și ultra-rezistent. Pentru a crește siguranța, lentila ochelarilor este cuprinsă în partea superioară și cea inferioară între bumpere cauciucate, care pot fi detașate și separat, după nevoile noastre – crescând astfel numărul variantelor de personalizare.

Brațele și puntea nazală sunt reglabile pe față – pentru că nu suntem la fel și aceeași configurație nu se va potrivi la toate formele feței – iar cauciucările sunt aderente și în condiții de umiditate, ca rama să rămână pe fața ta în mod stabil în timpul activităților sportive.

8_20200203141559282-1024x499.jpg

UN ADEVĂRAT CAMELEON

Bumperele din partea inferioară și superioară a lentilei Cutline se pot detașa sau schimba după nevoie. Astfel, pe de o parte poți crea o combinație de culori care se potrivește personalității tale, pe de altă parte poți folosi ochelarii în 4 moduri diferite – în funcție de care ți se potrivește cel mai bine.

8_20200108122617081-1024x499.jpg

DIOPTRIZABIL

În modelul Cutline se găsește soluția noastră de dioptrizare utilizabilă în cel mai larg interval, RX INSERT, astfel poți folosi acest model și dacă ai nevoie de corecția vederii, bucurându-te de confortul și protecția oferită de acesta, în timp ce îți oferă vedere neperturbată. Pentru asta ai nevoie doar de o inserție FR39/clip on lângă ochelari.

CARACTERISTICI

greutate: 36 gramm

lungime brațe: 128 mm

mărimea lentilei: 141×62 mm

baza: 7

  • configurație fără ramă
  • brațe din material Grilamid
  • sistem de aerisire Power Flow
  • punte nazală reglabilă pe față
  • brațe reglabile pe față
  • cauciucări aderente și în condiții de umiditate
  • lentile schimbabile – printre care lentilele incasabile și fotocromatice ImpactX
  • arc din Graphene și șuruburi metalice
  • bumpere schimbabile
  • datorită bumperelor, utilizabil în 4 moduri diferite
  • personalizabil – cauciucări pentru brațe, logo brațe, bumpere și punte nazală în diferite culori disponibile în custom kit
  • dioptrizabil – prin tehnologia RX INSERT oferă execuție ușoară, rapidă la un preț avantajos, aproximativ în intervalul de dioptrii -8.00 – +7.00*
  • toc rigid și sac din microfibră ca și accesorii
  • garanție de 2 ani

Prețuri

Ochelari: de la 756 RON

Lentile: de la 211 RON

Custom kit: 211 RON


www.rudyproject.ro


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...