Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.695
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    390.514

Gravel bike-ul 3T EXPLORO BMW – încă o bicicletă pentru fanii mărcii bavareze

Autentifica-te  
freeriderro

57 vizualizări

BMW a încheiat un parteneriat cu 3T pentru a aduce clienților lor plăcerea supremă a pedalatului sub forma cursierei all-road 3T EXPLORO. Nu e deloc o situație rară ca un producător auto să colaboreze cu unul de biciclete pentru a produce o ediție specială. McLaren a fost partener cu Specialized și a creat modelul S-Works Roubaix, una dintre cele mai performante biciclete rezultate dintr-o astfel de colaborare. Au existat și biciclete rezultate astfel care au avut ca obiectiv principal design-ul, cum e Peugeot Onyx. Cu o siluetă aspră și linii precise, gravel bike-ul 3T EXPLORO BMW este cumva câte un pic din fiecare.

3t-exploro-bmw-1024x576.jpg3t-exploro-bmw-1024x576.jpg

3 EXPLORO BMW are un cadru aerodinamic din carbon, la care se adaugă cel mai ușor angrenaj aero din lume, modelul 3T Torno de 300 g. O șa exclusivistă Brooks și ghidolina tot Brooks asortată oferă punctele de contact. Bicicleta gravel aero rulează pe roți Fulcrum din aluminiu cu anvelope Schwalbe One Speed. Transmisia este Shimano GRX 11, proiectată special pentru gravel.

3t-exploro-bmw-bike-gravel-all-road-10243t-exploro-bmw-bike-gravel-all-road-1024

BMW spune că bicicleta aero gravel este cea mai bună combunație de performanță, lux și plăcere a pedalatului pe care o pot oferi clienților, 3T fiind alegerea naturală pentru ei. BMW dorește să ofere clienților plăcerea pură a condusului așa că au vrut o bicicletă ce să ofere acestora și plăcerea pură a pedalatului 3T EXPLORO e această bicicletă.

3t-bmw-gravel-bike-1024x683.jpg3t-bmw-gravel-bike-1024x683.jpg

3T Exploro BMW e disponibilă în combinațiile de culori gri/gri și gri/albastru. Nu a fost anunțată o dată de lansare, dar 3T a anunțat că va fi disponibilă în cel mai scurt timp la reprezentanțele BMW și în magazinele 3T Experience Centers. Nici prețul nu a fost anunțat, dar probabil că dacă vrei să știi cât costă, nu-ți permiți să o cumperi…

bmw-gravel-bike-1024x684.jpgbmw-gravel-bike-1024x684.jpg

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×