Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    842
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    42.309

BMW Motorrad îți pune la punct motocicleta cât timp stai în casă

Autentifica-te  
Motobikes

71 vizualizări

BMW Motorrad vine în întâmpinarea clienților în aceste vremuri atipice cu o ofertă foarte interesantă de service -un serviciu gratuit de Bike Pick-Up pentru operațiuni de service. Ca să poți sta acasă liniștit.

P90358846_highRes.jpg

Cu toții suntem îndemnați să stăm în casă și majoritatea dintre noi respectăm restricțiile, pentru că e bine să fim responsabili și să avem grijă unii de alții în aceste vremuri grele. Pentru clienții care vor să stea acasă ca să nu se expună pe și și pe alții pericolului de infectare cu noul coronavirus, BMW Motorrad vine cu o ofertă foarte interesantă.

Fiind început de sezon, multă lume are nevoie de o revizie, o reparație sau vreo acțiune tehnică la motocicletă. Dar, pentru că revizia tinde să nu fie o prioritate atunci când oricum nu ai de gând să pleci undeva prea curând, tinzi să o amâni pentru vremuri mai bune. Acum nu mai ești nevoit să faci asta, însă, pentru că BMW Motorrad, prin dealerii din București și din Iași, vine să îți preia gratuit motocicleta și să ți-o ducă la service-urile Moto Hub sau Automobile Bavaria, în București, sau Apan Motors, în Iași, apoi să ți-o aducă înapoi sau să o mai țină acolo, dacă preferi. Tu plătești doar costurile lucrărilor în service, nu și transportul sau depozitarea. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la unul dintre dealeri și să stai liniștit acasă.

În felul acesta, când vin vremurile mai bune, se relaxează restricțiile și tu vei fi foarte nerăbdător să faci în sfârșit tura la care ai visat, vei avea o motocicletă gata de drum.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×