Jump to content
  • entries
    5,056
  • comments
    0
  • views
    477,955

5 MTB-uri avantajoase și bune, chiar mai ieftine la Freerider Top Deals


freeriderro

125 views

 Share

MTB-urile ieftine și bune sunt la mare căutare! Gata să facă față unor trasee ușoare pe poteci și prin pădure, dar cu componente cu prețuri avantajoase, aceste modele sunt foarte apreciate și vândute! De aceea sunt foarte rar disponibile la preț redus! Totuși, la Freerider Top Deals avem câteva astfel de modele pentru tine!

GT Aggressor Expert 29 și GT Avalanche Comp 29

GT este o companie veche a cărei istorie se suprapune peste toată istoria MTB-ului, fiind printre primii producători de astfel de biciclete de munte! Cadrele lor cu forma specifică Triple Triangle unde se îmbină tuburile sub șa sunt ușor de recunoscut de orice pasionat al ciclismului! Acum, GT este o marcă din grupul Dorel Industries alături de giganți cum e Cannondale! Pentru tine, avem prețuri reduse la două modele foarte avantajoase:

gt-avalanche-comp-29-1024x586.pnggt-avalanche-comp-29-1024x586.png

GT Avalanche este un model cu o istorie de zeci de ani în gama mărcii! Varianta Comp 2019 te așteaptă roți de 29 fiabile echipate cu anvelope WTB, cu o furcă SRSuntour cu sistem de blocaj pentru urcări eficiente, dar și cu o transmisie Shimano într-o formulă foarte apreciată, cu schimbăroare și manete din gamele Alivio și Deore. Oprirea e asigurată de frâne hidraulice Shimano cu discuri de 160 mm!

bicicleta-GT-aggressor-expert-2019-aqua-bicicleta-GT-aggressor-expert-2019-aqua-

Modelul GT Aggressor Expert din anul 2019 este situat mai jos în gamă, dar asta nu îl face mai puțin capabil! Dotat cu roți WTB de 29 pe care sunt montate anvelope tot de la WTB, bicicleta trece superb peste obstacole ajutată și de furca SR Suntour care la acest preț este dotată chiar și cu blocaj! Transmisia este de tipul 3×8 dar este construită cu piese fiabile Shimano Altus și Acera, reușindu-se atingerea unui preț foarte bun fără să se renunțe la fiabilitate și funcționalitate. Mai mult, frânele sunt pe disc cu acționare hidraulică, de la specialistul în frânare Tektro!

Cross Fusion Man și Traction SL3 29

Cross este o marcă ce a oferit mereu în ultima vreme biciclete cu un raport calitate/performanță/preț greu de egalat! Nici aceste două modele, ce le găsiți la preț redus la Freerider Top Deals, nu fac excepție!

Mask_Group_2_1.pngMask_Group_2_1.png

Cross Fusion Man rulează pe roți de 29 construite cu jante Crosser, butuci Shimano și anvelope Schwalbe, iar obstacolele sunt atacate cu curaj de furca SR Suntour cu blocaj! Transmisia 3×9 este formată din componente cu o fiabilitate dovedită în timp, respectiv cele din gama Shimano Acera și Alivio, frânarea fiind hidraulică și provenind tot de la producătorul japonez de top Shimano!

26607_26888_bicicleta-mtb-cross-traction26607_26888_bicicleta-mtb-cross-traction

Cross Traction SL3 29 este echipată asemănător, dar este un pic mai ieftină, renunțând la câteva elemente dar cu avantajul unui preț mult mai bun! Roțile sunt tot cu jante Crosser și butuci Shimano dar sunt echipate cu anvelope Kenda, ceva mai ieftine dar suficient de performante. Furca SR Suntour nu are blocaj. Transmisia este tot 3×9 cu componente Acera și Altus iar frânarea e asigurată tot de manete și etrieri Shimano cu discuri de 160 mm.

Haibike Hardseven Life 2.0

HAIBIKE-MY20-SEET-HARDSEVEN-LIFE-20-UpdaHAIBIKE-MY20-SEET-HARDSEVEN-LIFE-20-Upda

Cunoscuți pentru bicicletele lor electrice care au revoluționat piața, cei de la Haibike au în ofertă și modele clasice, chiar dacă tot mai puține! Hardseven Life 2.0 e o bicicletă ce face intrarea în lumea MTB-ului, cu un preț extrem de accesibil. Dotările sunt suficiente să facă față la mici escapade off-road! Furcă cu suspensie SR Suntour, transmisie cu componente integral Shimano ce funcționează excelent și frâne pe disc care chiar dacă sunt cu acționare mecanică, sunt de la Tektro și asigură o oprire sigură! Toate însă la un preț foarte bun!

Intră pe pagina Freerider Top Deals, vei găsi acolo multe biciclete dar și componente, echipamente și accesorii pentru toate gusturile, la prețuri special negociate de noi pentru tine! Nu rata ocazia, stocurile sunt extrem de limitate!


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...